OCIJENI
popust 10%

Louise L. Hay, David Kessler ISCIJELITE SVOJE SRCE

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.06.2016. 14:26

Opis
Louise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe. Govore o osjećanjima i razmišljanjima koji se javljaju kad vam netko slomi srce, kad se razvedete ili kad vam umre voljena osoba.

Zahvaljujući savršenom spoju Louiseinih afirmacija i učenja o moći misli i Davidova dugogodišnjeg iskustva u radu s ožalošćenima, ova iznimna knjiga dokazat će vam da se život nastavlja i poslije gubitka:

- Pomoći će vam da razvijete samosvijest i suosjećanje.
- Razvit će vašu unutarnju sposobnost da se suočite s mnogim drugim gubitcima i problemima.
- Naučit će vas da se oprostite s kućnim ljubimcem, da nađete mir poslije gubitka posla, da se pomirite s ozbiljnim bolestima...
- Nadahnut će vas da iskušate nov način razmišljanja i unijet će vam u život veliku ljubav i radost.
- Naučit će vas da uz pomoć afirmacija i pozitivnih misli iskoristite moć patnje kako biste se razvili kao osoba i stekli svoj duševni mir, a na koncu ćete otkriti da uistinu možete iscijeliti svoje srce.

Redovna cijena: 99,00 kn
Internet cijena: 89,10 kn
Uštedjeli ste: 9,90 kn

https://www.dominovic.hr/Artikl/ISCIJELITE-SVOJE-SRCE.html?q=cGdcOTUscHJcNzE3MDE%3d

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI