OCIJENI

Preporuke za čitanje: 5 romana za ljubitelje trilera i krimića

Objavljeno: 22.8.2023. 14:55

Za sve vas koji tražite uzbuđenje, tajne i nepredvidljive obrate u svakom poglavlju, donosimo vam listu pet nezaobilaznih romana koje nećete moći ispustiti iz ruku!

1.      Clare Mackintosh: Taoci

Kada se Mina nađe u ulozi domaćice leta na prvom izravnom letu od Londona do Sydneyja, suočava se s više od uobičajenih izazova leta. Kroz jezive poruke anonimnog putnika, njezin život i životi njezinih najmilijih stavljaju se na kocku. Utrka s vremenom počinje, a za Minu je izbor nemoguć: spasiti stotine putnika ili vlastitu obitelj?

2.      Catherine Steadman: Obiteljske igre

Harriet, mlada književnica, naizgled živi bajku kada se zaruči za nasljednika moćne obitelji Holbeck. No, kad upozna zagonetnog Roberta, glavu obitelji, povlači se nit misterija koja vodi do opasnih obiteljskih tradicija. Kako se blagdani približavaju, Harry će se morati suočiti s tamnom stranom obitelji u koju je tek stupila.

3.      Ashley Flowers: Sve sami dobri ljudi

U gradiću Wakarusi u američkoj saveznoj državi Indiani, gdje sjećanja na brutalno umorstvo malene January Jacobs još uvijek odzvanjaju, novinarka Margot Davies vraća se kući kako bi se brinula o svom bolesnom stricu. Dok stari slučaj iz djetinjstva nastavlja progoniti Margot, novi sličan zločin uzdrma zajednicu. U potrazi za istinom, Margot će se suočiti s mračnim tajnama grada i postaviti pitanje: Što se krije iza mirnih fasada njenih sugrađana?

4.      Freida McFadden: Kućna pomoćnica

Dolaskom u raskošni dom obitelji Winchester, nova kućna pomoćnica vidi priliku za novi početak i bijeg od vlastitih tajni. No, ubrzo otkriva da tajne obitelji za koju radi možda nisu samo mračnije, već i opasnije od njenih. Dok se misteriji obitelji Winchester počinju razotkrivati, čitatelje čeka napeta i nepredvidiva priča koja je osvojila ljubitelje trilera širom svijeta.

5.      Anne White Loreth: Pacijentova tajna

U mirnom obalnom mjestu Story Cove, otkriveno je unakaženo tijelo trkačice. U srcu ove zajednice, psihoterapeutkinja Lily Bradley vodi život koji mnogi mogu samo sanjati – novca joj ne manjka, voljena je u zajednici i živi sa suprugom i dvoje djece. No, njezina prošlost krije mračnu tajnu koju je uspješno skrivala. Međutim, dolazak karizmatične Arwen i njezinog šarenog kombija donosi nemir jer njena prisutnost može razotkriti tajne koje mnogi žele zadržati skrivenima. Dok detektivka Rue Duval istražuje misterioznu smrt, suočava se s vlastitim unutarnjim sukobima, pitajući se je li stvarno spremna razotkriti istinu.

Ako ste ljubitelj napetih trilera i zagonetnih krimića, ovo je vaša prilika da uronite u svijet misterija i neizvjesnosti. Posjetite knjižaru Dominović, gdje vas čekaju ove uzbudljive priče spremne da vas odvedu na putovanje koje nećete tako brzo zaboraviti.

OCIJENI