OCIJENI
popust 10%

Ioana Parvulescu ŽIVOT POČINJE U PETAK

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2016. 10:20

Opis
Život počinje u petak eskapistička je i nostalgična priča koja izbjegava spominjanje svjetskih ratova, diktatorski teror ili kasniju kriminalnu privatizaciju i korupciju, ali otkriva nam sudbinu čovjeka koji se iz sadašnjosti vraća u 1897. godinu, koja je za Rumunjsku bila izvanredna. Kao država bila je ugledna i odlično pozicionirana u Europi, a grad Bukurešt bio je kulturna prijestolnica, u epohi kad je čovječanstvo pokazivalo svoju najbolju stranu.


Vrijeme i glavni grad Rumunjske u središtu su romana, zajedno s nepoznatim mladićem kojeg pronalaze onesviještena u predgrađu. Gotovo detektivski zaplet pokazuje kolike su razlike između tadašnjih snova o vremenu koje će doći - i današnje stvarnosti. Ioana Pârvulescu znalački opisuje razdoblje rumunjskog procvata i doba kad se budućnost činila toliko obećavajućom.

Redovna cijena: 149,00 kn
Internet cijena: 134,10 kn
Uštedjeli ste: 14,90 kn

http://www.dominovic.hr/Artikl/ZIVOT-POCINJE-U-PETAK.html?q=cGdcMTAyLHByXDcwNjc0

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI