OCIJENI
popust 10%

Eben Alexander, Ptolemy Tompkins, KARTA RAJA

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 18.06.2016. 20:29

Redovna cijena: 99,00 kn
Internet cijena: 89,10 kn
Uštedjeli ste: 9,90 kn

Opis
Svatko od nas nosi u sebi sjećanje na nebo, na raj, skriveno negdje duboko u nama. Svrha je ove knjige iznijeti to sjećanje na površinu i pomoći vam da pronađete svoju kartu raja.

Nakon što je ugledni američki neurokirurg Eben Alexander ispričao svoju priču o iskustvu blizu smrti i fascinantan put u onostrani život, potaknuo je mnoge čitatelje da mu povjere kako su i oni doživjeli jednako iskustvo. Zahvaljujući njihovim svjedočanstvima, dr. Alexander je shvatio da im je njegova priča pomogla da spoznaju ono što su znali još naši drevni precu: postoji nešto veće i od ovozemaljskog života i od svemira.

Bio je iznenađen kad su spoznao koliko su često vizije njegovih čitatelja o životu poslije života usklađene jedne s drugima, ali i s pričama antičkih filozofa, svjetskih duhovnih vođa i znanstvenika.

U Karti raja dr. Eben Alexander dijeli s nama priče ljudi koji su mu se obratili i pokazuje da one imaju uporište i u vjeri i u najnovijim znanstvenim spoznajama te nam otkriva tko smo zapravo i kakva je uistinu naša sudbina.

http://www.dominovic.hr/Artikl/KARTA-RAJA.html?q=cGdcMTQ5LHByXDY5NzIw

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI