OCIJENI
popust 10%

Claire Scully, Richard Merritt ZVJERINJAK: bojanka živih portreta

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 02.06.2016. 14:42

Oživite bojama veličanstvenog jelena, otmjenu žirafu, umiljatog pandu, radoznalog zeca i mnoge druge stanovnike ovog zvjerinjaka. Vjerujte nam, uživat ćete kombinirajući i promišljajući kojim bojama ispuniti male plohe koje sačinjavaju veliku kompoziciju. Zvjerinjak je nova bojanka koju krase zanimljive ilustracije, svaka smještena na jedan list papira (tzv. artist izdanje), perforirane stranice, veliki format i visoko kvalitetni papir.

Zahvaljujući perforiranim stranicama bojenje je lakše, urednije i ugodnije, a radove lako možete izvaditi iz knjige, uokviriti i izložiti na željenome mjestu. Visoko kvalitetni 170 gramski papir lijepo prima boju i nema „probijanja“ na drugu stranu, a veliki format od 29 x 29 cm donosi veeeliki užitak bojanja i crtanja.
Svaka ilustracija smještena je na jednom listu papira tzv. artist izdanje koje je u svijetu bojanki za odrasle postalo izuzetno traženo i jednostavno must have! Odaberite flomastere, pastele ili olovke u boji, otvorite Zvjerinjak i hrabro zakoračite u prekrasan, raskošan i maštovit svijet koji ćete stvoriti upravo vi!

Redovna cijena: 69,90 kn
Internet cijena: 62,91 kn
Uštedjeli ste: 6,99 kn

https://www.dominovic.hr/Artikl/ZVJERINJAK-bojanka-zivih-portreta.html?q=cGdcMjYzLHByXDcxNTMy

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI