OCIJENI
popust 5%

KAZNENO PRAVO VIJEĆA EUROPE, Berislav Pavišić, Iva Parenta, Krešimir Kamber

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.12.2016. 13:03

Prva sustavno uređena cjelovita zbirka izvora Vijeća Europe u području kaznenog prava u hrvatskoj pravnoj literaturi... Izložen je niz pitanja kaznenog prava i postupka u vezi s pitanjima ljudskih prava, pri čemu se razmatraju doktrinarna i praktična pitanja.
Knjiga je podijeljena u tri dijela. U prvom su opća izlaganja o (ugovornim) izvorima kaznenog prava Vijeća Europe kao cjeline regionalnoga međunarodnog prava. Drugi dio je posvećen Konvenciji za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, a treći sadržava ugovore kaznenog prava VE razvrstane prema najvažnijim područjima, s popratnim tekstovima.
Sadrži 67 izvora Vijeća Europe (konvencije, sporazumi i protokoli), 61 rezoluciju i preporuku Odbora ministara VE o pitanjima kaznenog prava; 33 različita izvora hrvatskog prava; 513 odluka Europskog suda za ljudska prava citiranih u tekstu; 59 važnijih izvora kaznenog prava UN-a; 87 dvostranih ugovora o međunarodnoj kaznenopravnoj suradnji 38 zemalja, te opsežnu bibliografiju s djelima domaćih i stranih autora.

www.knjizara-dominovic.hr/Artikl/KAZNENO-PRAVO-VIJECA-EUROPE.html?q=cGdcMTExLHByXDczNTA1

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI