OCIJENI

Preobrazite svoj osmijeh sigurnim povećanjem usana

Objavljeno: 22.3.2023. 11:23

Pune i definirane usne postale su sve popularniji kozmetički trend u posljednjih nekoliko godina, a neke od najvećih zvijezda Hollywooda poznate su po svojim prekrasnim usnama. Međutim, povećanje usana je estetski tretman koji može biti prilično rizičan i skup, te stoga nije dostupan svima.

Srećom, danas postoje sigurni i učinkoviti nekirurški tretmani za povećanje usana, a jedan od najboljih načina za to je Fotona Liplase™ - tehnologija koja koristi lasersku energiju za regeneraciju kolagena i poboljšanje teksture usana.

Kako funkcionira Fotona Liplase™?

Fotona Liplase™ je neinvazivan tretman koji ne uključuje bušenje ili rezanje kože, a koristi lasersku energiju za poticanje proizvodnje kolagena u usnama. Laserski impulsi se precizno isporučuju u područje tretmana kroz posebno dizajnirane nastavke, što omogućuje sigurnu i kontroliranu primjenu. Tretman traje samo 15 minuta, a rezultati su vidljivi odmah nakon prve sesije.

Korištenjem laserskih impulsa dužine manje od sekunde, Fotona Liplase™ stimulira proizvodnju novog kolagena u usnama, poboljšavajući njihovu elastičnost i teksturu. Tretman također može uključivati intraoralnu aplikaciju, gdje se laserski impulsi koriste na sluznici usana za dublju stimulaciju kolagena.

Fotona Liplase™ je savršen za one koji žele povećati usne, ali se boje invazivnih kirurških zahvata ili injekcija. Ovaj tretman pruža prirodan izgled usana bez umjetnog izgleda koji se ponekad može dobiti s filerima. Fotona Liplase™ se također lako prilagođava vašim željama i ciljevima, ovisno o tome koliko dugo želite da učinak traje.

Potrebno je naglasiti da je povećanje usana ovim postupkom kratkoročno.

Što nakon tretmana?

Nakon tretmana, pacijenti mogu osjetiti lagani osjećaj topline, a gornje usne mogu biti malo tople s minimalnom boli. Usne također mogu izgledati natečeno, ali to obično prolazi u roku od nekoliko sati. Nakon tretmana pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima, a vrijeme oporavka je minimalno.

Ako želite preobraziti svoj osmijeh sigurnim povećanjem usana bez rizika i visokih troškova, za kratkoročni učinak, posjetite Dental Centar Ostojić i isprobajte Fotona Liplase™ - inovativni tretman za povećanje usana koji koristi lasersku tehnologiju.

Njihovi stručnjaci će vas pažljivo savjetovati i odgovoriti na sva vaša pitanja kako biste dobili najbolje rezultate. Zakažite svoj termin već danas i doživite transformaciju svog osmijeha na siguran i prirodan način!


OCIJENI