OCIJENI

Ljekarne Vales: Mjesto stručnosti i pomoći

Objavljeno: 25.11.2022. 18:14

Ljudi često zanemaruju odabir ljekarne u kojoj će kupiti potrebne lijekove i ostale farmaceutske proizvode. Unatoč tome, kvalitetna usluga je vrlo važna, a ljekarnik koji nam preporuča proizvode mora biti stručan i pouzdan. Sve su to prepoznali brojni vjerni posjetitelji Ljekarne Vales koja je svojim članstvom u Adiva ljekarni kvalitetu usluge stavila na višu razinu. 

Vrijednosti osoblja ljekarne Vales

Tim ljekarne Vales svjestan je važnosti edukacije i kvalitetne usluge za pacijente, stoga su usmjereni na konstantnu edukaciju tima koja se temelji na pouzdanosti i profesionalnosti. Cilj im je pružiti svakom pacijentu najbolju uslugu baziranu na znanju i iskustvu, te ugodan ambijent i atmosferu koja svakom pojedincu pruža povjerenje. 

Stručnost, personalizirani pristup, proaktivna fleksibilnost, poštovanje i timski duh su vrijednosti koje profesionalno osoblje ljekarne Vales  vode svakodnevno  kroz rad. Imaju veliku želju za napredovanjem, stoga slijede sve pozitivne trendove u području farmacije i medicine. Cilj im je napredovati uz i za svoje pacijente, stoga se uvijek educiraju na najvišem nivou, bez obzira na to o kojem se području radi. 

Proaktivni angažman, dugogodišnje iskustvo i inovativne ideje

Osnivačica i ravnateljica LJEKARNE VALES te osnivačica i direktorica ALBA-VALES d.o.o. Valerija Vanjak mr.pharm., svojim proaktivnim angažmanom, inovativnim idejama od početka do danas , te stečenim dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj industriji i ljekarništvu u Hrvatskoj i u Njemačkoj, doprinijela je posebnosti i autentičnosti kojima se odlikuju Ljekarne Vales u dobroj ljekarničkoj praksi.

Ujedno daje veliku važnost svojoj vlastitoj kontinuiranoj edukaciji, u svim područjima struke i izvan nje, što se osjeti kroz kvalitetu ljekarničke usluge. Na kontinuirani razvoj utječe prateći i primjenjujući nove Europske trendove. Garancija je njezinog kvalitetnog rada kroz mnoge godine velik broj pacijenata koji su prepoznali temeljne vrijednosti Ljekarne Vales te im poklonili svoje povjerenje. 

Biti ljekarnik nije zanimanje, to je poziv

„Biti ljekarnik nije zanimanje, to je poziv“, izreka je kojom se vodi ravnateljica zdravstvene ustanove Ljekarne Vales, kao i ostatak njezinog tima. Taj je poziv osjetila još u ranom djetinjstvu te mu je do danas ostala predana. Ljekarne Vales nalaze se u Zagrebu i u Sukošanu gdje se svakom pacijentu su na usluzi uz punu pažnju i stručnost. 


OCIJENI