OCIJENI

POPUSTI SIJEČANJ: Uklanjanje kožnih promjena u Poliklinici Kvaternik

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.04.2024. 10:07

Uklanjanje kožnih promjena radiofrekvencijom – od 25 € do 50 € popusta

Ako već neko vrijeme razmišljate o uklanjanju određene kožne promjene koja vam se ne sviđa ili vam smeta u svakodnevnom životu, razveselit će vas vijest da u Poliklinici Kvaternik tijekom siječnja nudimo akciju upravo na inovativnu uslugu uklanjanja kožnih promjena.
Do kraja siječnja nudimo dva akcijska paketa radiofrekvencije tako da ćete uklanjanje tri (3) kožne promjene platiti 150 € (25 € popusta), dok ćete uklanjanje pet (5) kožnih promjena platiti 235 € (50 € popusta).

Radiofrekvencijska metoda neinvazivno je rješenje, dopušta maksimalnu preciznost, a pacijentima osigurava minimalno oštećenje okolnog tkiva i brz oporavak. Moramo pak napomenuti kako se ovom metodom uklanjaju isključivo nerizične kožne promjene, odnosno promjene koje ne predstavljaju zdravstveni problem.

Stoga, iskoristite popust koji nudimo i u ovom mjesecu te se riješite madeža i izraslina na vašem tijelu. Više informacija o ovom zahvatu pronađite na stranici uklanjanje madeža.

https://poliklinika-kvaternik.hr/popusti-u-sijecnju-2024/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI