OCIJENI

AKCIJA SIJEČANJ: Uđite u novu godinu s Poliklinikom Kvaternik

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.04.2024. 13:36

Ušli smo u novu, 2024. Godinu, a Poliklinika Kvaternik i ove godine nastavlja s mjesečnim popustima i akcijama za svoje mnogobrojne pacijente iz Hrvatske i inozemstva.
Tijekom siječnja očekuju vas brojne odlične akcije o kojima više možete saznati u nastavku.

Provjerite koji su tretmani i zahvati sniženi tijekom siječnja i rezervirajte svoj termin što prije!

Operacija ingvinalne hernije u općoj anesteziji – 10% popusta
Hernija, u narodu poznatija kao bruh ili kila, stanje je koje češće pogađa muškarce, a u 75% slučajeva riječ je o ingvinalnoj herniji. Do hernije dolazi slabljenjem mišićnog trbušnog zida gdje kroz mali otvor dio unutrašnjih organa ide van. U samom početku hernija je malo ispupčenje, najčešće na području prepone koje na dodir izaziva bolan i neugodan osjećaj.

Popratni simptomi pojave bruha su osjećaj težine u trbuhu koji ponekad dolazi sa zatvorom ili krvlju u stolici, neudobnost u abdomenu ili preponama koja se pojačava prilikom podizanja ili saginjanja, kao i osjećaj žarenja ili boli na tom području.

Hernija se s vremenom povećava što znači da nastaje sve veći otvor kroz koji izlazi sve veći dio trbušne šupljine. U zanemarenom slučaju može doći do uklještenja, gdje dio organa u izbočini ostaje bez krvotoka, krene odumirati što može izazvati sepsu i u konačnici smrt.

Kako bi spriječili ozbiljnije komplikacije, herniju je potrebno na vrijeme operirati, a u Poliklinici Kvaternik imamo stručan i iskusan tim kirurga. Operacija hernije jedna je od standardnih medicinskih usluga koje možete pronaći kod nas, a tijekom siječnja ovaj standardni operativni zahvat koji izvodimo u općoj anesteziji je na popustu od 10 %. Tako da ćete operaciju ingvinalne hernije u općoj anesteziji tijekom siječnja platiti 1800 € umjesto standardnih 2000 €.

Ne odgađajte brigu o svom zdravlju. Iskoristite ovaj poseban popust i riješite se hernije čim prije. Više o ovom operativnom postupku saznajte na našoj web stranici o operaciji hernije.



Uklanjanje kožnih promjena radiofrekvencijom – od 25 € do 50 € popusta
Ako već neko vrijeme razmišljate o uklanjanju određene kožne promjene koja vam se ne sviđa ili vam smeta u svakodnevnom životu, razveselit će vas vijest da u Poliklinici Kvaternik tijekom siječnja nudimo akciju upravo na inovativnu uslugu uklanjanja kožnih promjena.
Do kraja siječnja nudimo dva akcijska paketa radiofrekvencije tako da ćete uklanjanje tri (3) kožne promjene platiti 150 € (25 € popusta), dok ćete uklanjanje pet (5) kožnih promjena platiti 235 € (50 € popusta).

Radiofrekvencijska metoda neinvazivno je rješenje, dopušta maksimalnu preciznost, a pacijentima osigurava minimalno oštećenje okolnog tkiva i brz oporavak. Moramo pak napomenuti kako se ovom metodom uklanjaju isključivo nerizične kožne promjene, odnosno promjene koje ne predstavljaju zdravstveni problem.

Stoga, iskoristite popust koji nudimo i u ovom mjesecu te se riješite madeža i izraslina na vašem tijelu. Više informacija o ovom zahvatu pronađite na stranici uklanjanje madeža.



Septoplastika + ablacija nosnih školjki – 10% popusta
Imate osjećaj da vam je nos konstantno začepljen, često patite od snažnih glavobolja i nisu vam strane upale sinusa? Velika je mogućnost da patite od devijacije septuma ili hipertrofije nosnih školjki.

Srećom, u Poliklinici Kvaternik imamo rješenje! Kombinacijom operacije nosne pregrade i ablacije nosnih školjki naš iskusan tim liječnika riješit će vas poteškoća s disanjem, čestih upala i ostalih simptoma koji vam mogu utjecati na kvalitetu života. Ako se na zahvat odlučite tijekom siječnja, očekuje vas i odličan popust!

Tijekom siječnja septoplastika u kombinaciji s ablacijom nosnih školjki snižena je za 10%, što znači da ćete istu platiti 1845 €, umjesto redovnih 2050 €.

Iskoristite ovu priliku i naručite se već danas, a za više informacija o pojedinačnim zahvatima posjetite naše stranice o operaciji nosne pregrade i o radiofrekventnoj ablaciji nosnih školjki.



Kompletan ORL pregled – 10% popusta
Zima sa sobom nosi česte upale dišnih puteva i grla stoga je pravo vrijeme za posjet otorinolaringologu. Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti uha, grla i nosa, te povezanim strukturama glave i vrata. ORL pregled u Poliklinici Kvaternik uključuje pregled uha, nosa, grla i vrata, uz medicinski instrument fiberendoskop koji može dijagnosticirati upalne bolesti nosa, sinusa, srednjeg uha, bolesti krajnika, itd.

Tijekom siječnja u Poliklinici Kvaternik očekuje vas odličnih 10 % popusta na paket ORL pregleda koji se sastoji od ORL pregleda s fiberendoskopijom i mikrobiološkim brisom nosa.

Više o otorinolaringološkim uslugama u Poliklinici Kvaternik možete pročitati na stranici otorinolaringolog Zagreb.

Za sva pitanja i kontakt posjetite naš web!

http://poliklinika-kvaternik.hr/popusti-u-sijecnju-2024/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI