OCIJENI

Uz Lip Lift do punih usana!

Objavljeno: 30.1.2023. 11:00

Ako ste nezadovoljni prirodnim izgledom svojih usana koje su izgubile punoću, imamo učinkovito rješenje za vas. Kako biste tanke usne pretvorili u punije usne prirodnog izgleda, možete ih podići uz Lip Lift u Poliklinici Kvaternik!

Što je lip lift?

Lip lift, odnosno podizanje usana, operacija je kojom se oblikuje i podiže gornja usna. S obzirom na to da starenjem koža postaje opuštenija, razmak između gornje usne i nosa sve se više povećava, a crvenilo usana blijedi. Lip liftom se krati koža gornje usne te se njezin rub izvrće prema gore. Tako usne dobivaju pun i zdrav izgled. Glavna prednost Lip lifta, u odnosu na često korištene hijaluronske filere, jest prirodan izgled usana.

Tehnike Lip lifta

Postoji nekoliko tehnika za izvođenje Lip lifta, a odabir tehnike ovisi o prirodnom izgledu usana, te o potrebama i željama pacijenta. U Poliklinici Kvaternik se tako koriste Italian lip lift, Bullhorn lip lift, Gullwing lip lift i Corner lip lift.

Kako izgleda zahvat?

Prvi korak je u dogovoru s pacijentom napraviti detaljan plan za podizanje usana. U Poliklinici Kvaternik, liječnici se trude ispuniti potrebe pacijenata, a kao i kod svakog estetskog zahvata, važno je imati realna očekivanja. Nakon dogovora, iscrta se dio kože ispod nosnica ili u kutovima usana koji će se odstraniti. Kako bi zahvat bio što bezbolniji, koristi se lokalni anestetik. Nakon odstranjivanja kože, zašiju se potkožni i kožni produžni šav. Cijeli postupak traje sat do dva, a nakon zahvata pacijent odlazi kući.

Što nakon zahvata?

Jedini način na koji pacijent mora brinuti o tretiranom području jest mažući antibiotsku mast na šav. Oteklina nestaje kroz nekoliko dana, a šavovi se uklanjaju 8-10 dana nakon zahvata. Rezultat zahvata su pune usne prirodnog izgleda, uz prekrasan osmijeh!

Tko je kandidat za zahvat?

Sigurno se pitate jeste li dobar kandidat za ovaj zahvat. Svaka zdrava, mlada osoba s prirodno tankom gornjom usnom i osobe srednje životne dobi kojima se starenjem stanjila gornja usna su idealni kandidati za Lip Lift.

Rezervirajte svoj termin za Lip Lift u PolikliniciKvaternik koju možete pronaći na dvije lokacije: u Šubićevoj ulici i u Kostanjevcu. Za dodatne informacije ili savjete posjetite njihovu web stranicu. 

OCIJENI