Adresa: Resnički put 50
10040 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
080 04 554 080 04 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 5463 556, 091 2112 976 091 5463 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.drrenataostojic.hr
http://www.facebook.com/dentalcentarostojic

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-21
sub: 8-14
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Estetska kirurgija
Poliklinika
Ključne riječi: privatna stomatološka ordinacija stomatološke usluge protetika fiksna i mobilna oralna kirurgija estetska stomatologija preventivna i dječja stomatologija ugovor s HZZO CT centar stomatološki laser
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O ORDINACIJI

Naša nova, moderno uređena ordinacija je smještena u neposrednoj blizini sportsko-rekreacijskog centra Trnava u zagrebačkoj Dubravi.

Uz osiguran parking, izuzetno ugodan ambijent i najnoviju tehnologiju u Ordinaciji dentalne medicine OSTOJIĆ o Vašem zdravlju brine se stručni stomatološki tim s dr. Renatom Ostojić na čelu.

Osim povoljnih cijena, nudimo ono što je svakom pacijentu najvažnije - individualan pristup i vrhunsku izvedbu! U svom radu koristimo najbolje svjetske materijale. Dijagnostika i terapija rade se suvremenom opremom (digitalna radioviziografija, NOUVAG strojna endodoncija, ASTRA implantacijski sistem...), a vrhunska tehnika sterilizacije AUTOKLAVIMA omogućuje Vašu potpunu sigurnost.

Cilj naše Ordinacije - Vaš zdrav i lijep osmijeh!

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
080 04 554 080 04 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 5463 556, 091 2112 976 091 5463 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.