OCIJENI
Besplatno

Besplatni ortodontski pregled

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.11.2022. 22:21

Lijep osmijeh imperativ je suvremenog čovjeka. Današnje moderno doba ljepotu je postavilo na visoko mjesto u sustavu vrednovanja i ljudskoj komunikaciji i upravo je prekrasan osmijeh najbolji prvi dojam koji možete ostaviti.

Ravni i lijepi zubi su ono što sve veći broj pacijenata želi, a naš zadatak je da im pomognemo to i ostvariti.

Grana dentalne medicine koja se bavi ispravljanjem položaja i odnosa zuba u čeljusti te međusobnog odnosa gornje i donje čeljusti naziva se ortodoncija. Cilj ortodoncije nije isključivo estetika i "ravni zubi", suprotno uvriježenom mišljenju, već su pravilno postavljeni zubi važni za zdravlje čitavog žvačnog sustava, čeljusnog zgloba,mišića i okolnog zubnog tkiva. Pravilan položaj zuba u čeljusti te pravilan odnos gornje i donje čeljusti omogućavaju ravnomjeran prijenos žvačnih sila, čime se čuvaju i potporno tkivo zuba i sami zubi od preopterećenja, prekomjernog trošenja i propadanja te se umanjuju ili kompletno uklanjaju problemi u čeljusnom zglobu.

Ne postoji dobna granica za ortodontsku terapiju i nošenje fiksnog ortodontskog aparatića.

Na besplatnom specijalističkom ortodontskom pregledu vrlo brzo ćemo utvrditi sve vaše probleme i pronaći najbolji način kako da Vam pomognemo.

www.ortodoncija-reljanovicprotega.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI