OCIJENI

Zašto odabrati ordinaciju doktorice Domine Reljanović Protega?

Objavljeno: 25.10.2021. 14:42

Ako ste u potrazi za ordinacijom dentalne medicine, možete prestati tražiti jer ordinacija doktorice Domine Reljanović Protega je pravi odabir za vas. Iako im je ortodoncija primarna djelatnost, bave se svim područjima dentalne medicine.  

Doktorica Domina Reljanović Protega smatra da prvi pregled treba obaviti sa sedam godina, kako bi se na vrijeme djelovalo na probleme što olakšava i skraćuje buduću terapiju. Nakon razgovora i pregleda, uzimaju se otisci zubi i dogovara daljnja terapija koja može biti fiksni ili mobilni aparatić ili nevidljivi aparatić Invisalign. Poslije terapije slijedi faza retencije u kojoj se održava postignuti položaj zuba. 

Osim ortodoncije, u ordinaciji doktorice Reljanović Protega možete obaviti zahvate vezane uz estetsku stomatologiju. Dakle, poboljšava se pacijentov osmijeh stavljajući ljuskice kako bi se promijenio izgled i boja zubi. U slučaju da imate paradontalnu bolest, u početku upale radi se kiretaža džepova, odnosno uklanjaju se naslage i upalni sadržaj. Kada se bolest ne liječi na vrijeme, jedna od terapija su kirurški zahvati kako bi se zaustavilo daljnje propadanje kosti oko zuba. Implantatima se zamjenjuju prirodni zubi, a njihovoj ordinaciji se koriste najkvalitetniji implantati tvrtke Straumann. Također, rade estetske tretmane botoxom i filerima hijaluronske kiseline.  

Svatko može upisati stomatološki fakultet, ali važno je posjedovati određene osobine kako biste bili dobar stomatolog. Budući da stomatolozi rade na malom području vaših usta, moraju biti u stanju obratiti pažnju na najsitnije detalje. Puno ljudi se boji stomatologa stoga je bitno da stručnjak kod kojeg idete odgovara na vaša pitanja, pruži vam sigurnost i pažnju. Odvojit će vrijeme da saslušaju vaše strahove ili zabrinutost te ne žure s pružanjem tretmana. Ove važne kvalitete učinit će stomatologa pouzdanim i vrijednim povjerenja za pacijente. 

Ordinacija doktorice Reljanović Protega nalazi se u Zagrebu u Đorđićevoj 10. Pozitivna iskustva pacijenata o radu ordinacije možete pronaći na njihovoj web stranici. Također, možete posjetiti njihov Instagram i Facebook profil  za dodatne informacije.

OCIJENI