OCIJENI
Adresa: Đorđićeva 10
10000 Zagreb
Telefon:
01 4817 301 01 4817 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ortodoncija-reljanovicprotega.hr
http://www.facebook.com/OrtodoncijaReljanovicProtegaDomina
http://www.instagram.com/ortodont_reljanovic_protega/?hl=hr

Radno vrijeme

:
pon, sri: 13-21 uto, čet, pet: 7-15
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Ključne riječi: paradontoza - privatna ortodontska ordinacija - estetska stomatologija - izrada proteza - ortodont - dentalna protetika - izbjeljivanje zubi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

dr. Domina Reljanović Protega - o nama

Domina Reljanović Protega doktorica je dentalne medicine i specijalist njene najljepše grane - ortodoncije!
Rođena je 12.09.1978 god. u Vinkovcima gdje je završila osnovnu i srednju školu (prirodoslovno-matematičku gimnaziju) sa odličnim uspjehom. Godine 1996. upisala je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu te je na istom diplomirala 2002. godine, također sa odličnim uspjehom, zbog čega je uvrštena u 10% najboljih studenata Sveučilišta u Zagrebu u svojoj generaciji.
Na istom fakultetu pohađala je i poslijediplomski znanstveni studij iz područja ortodoncije. Do 2006. godine radila je u privatnoj ordinaciji dentalne medicine Mr. Sci. Dr. Domina Reljanović u Vinkovcima, gdje je stekla odlično iskustvo i sigurnost u radu sa velikim brojem pacijenata. Od 2006. do 2009. godine boravi na specijalizaciji iz ortodoncije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu te 19.02.2009 postaje specijalist ortodont.
Prve tri godine svog specijalističkog staža provela je u najvećoj poliklinici u Hrvatskoj, u Stomatološkoj poliklinici Zagreb, gdje je radeći u timu sa vrhunskim stručnjacima iz svih grana dentalne medicine, osobito iz ortodoncije, stekla ogromno iskustvo u radu te hrabrost za otvaranje vlastite ordinacije 2012 godine.
Zadnjih 6 godina doktorica se kontinuirano usavršava na svim važnim svjetskim, europskim i hrvatskim ortodontskim kongresima, te posebice na kongresima Udruženja američkih ortodonata (AAO). Upravo te stručne skupove, zbog iznimno velikog broja predavača iz svih krajeva svijeta koji su vodeći stručnjaci na području moderne ortodoncije, većina ortodonata smatra čak i važnijim događajem od Svjetskog ortodontskog kongresa.
Dio svog znanstvenog usavršavanja dr. Reljanović Protega provodi i u privatnoj ortodontskoj klinici u Americi, kod jednog od osnivača moderne ortodoncije, prof. R.G. "Wick" Alexandera D.D.S.,M.S.D, u Austin, Texasu, na što je posebno ponosna. Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI