OCIJENI
Adresa: Kaptol 26
10000 Zagreb
Telefon:
01 4680 993, 099 6796 953 01 4680 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.ordinacija-kardum.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 16-20
sub: 8-13
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Gastroenterolog, proktolog
Interna medicina i dijagnostika
Ključne riječi: Ultrazvuk – endoskopija – kolonoskopija – EGD – privatna gastroenterologija zagreb – privatni gastroenterolog – pregled gastroenterologa – ultrazvuk abdomena – ultrazvuk trbuha – gastroskopija – PHD – H. pylori test – pregled jednjaka – pregled želuca - pregled debelog crijeva - žgaravica - kronična bolest crijeva
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

CJELOVIT PRISTUP LJUDSKOM ZDRAVLJU

Privatna ordinacija Bona Officia dr. Kardum d.o.o.
osnovana je 2006. godine kao izraz želje za jednim drugačijim, cjelovitijim, kvalitetnijim individualnim pristupom pacijentu. To prvenstveno podrazumjeva stvaranje povjerenja i iskrenosti u odnosima između liječnika s jedne i pacijenta i njegove obitelji s druge strane. Iskustveno smo spoznali da je to preduvijet uspjeha svakog daljnjeg koraka u dijagnostici i liječenju bolesti. To također podrazumjeva stvaranje i imanje vremena, htjenja i znanja za slušanje svega onoga što nam pacijent želi reći ali i prepoznavanje onog što je ostalo neizgovoreno a ne rijetko je od presudna značenja u stvaranju ispravne slike o pacijentu i njegovu psihofizičkom stanju. Iskustvo utemeljeno na višegodišnjem i stalnom usvajanju medicinskog znanja i vještina u klinikama u našoj domovini i diljem svijeta sigurna su garancija kvalitete pružanja naših medicinskih usluga.

Svemu tome pridonosi i najsuvremenija medicinska oprema kojom je ordinacija opremljena te suradnja sa vodećim zdravstvenim centrima u Hrvatskoj i Medicinskim fakultetom u Zagrebu.

Smješteni smo u jednom od najljepših dijelova našega grada, na Kaptolu broj 26, točno nasuprot kazališta Komedija. U prekrasnom perivoju u kome se nalazi zgrada osiguran je veliki i sigurni prostor za parkiranje.

Ulaz u ordinaciju i kretanje unutar nje prilagođen je u cijelosti i osobama sa invaliditetom.
 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI