OCIJENI
Adresa: Badalićeva 28
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3820 049 01 3820 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 708 156, 098 678 783, 098 845 983 098 708 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.gdent.hr
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Radiologija – RTG, CT, MR, UZV, mamografija
Ključne riječi: implantologija, stomatološka protetika, estetska stomatologija, zubni implantati, ortodoncija, oralna kirurgija, endodoncija, estetika lica, dentalni turizam
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U ordinaciji dentalne medicine G - DENT – Gjumlić posvećeni smo svakom pacijentu individualno, svojim znanjem, vještinom i stalnom edukacijom na području estetske dentalne medicine i najkompliciraniji protetski radovi, kiruški zahvati ili potpune rekonstrukcije predstavljaju nam izazov i zadovoljstvo.

U ugodnom ambijentu moderno uređene ordinacije u centru Zagreba nudimo Vam individualnu, profesionalnu i vrhunsku stomatološku uslugu, a u svome radu primjenjujemo najnovije tehnike rada koje se pojavljuju na svjetskom tržištu kako bismo postigli maksimalnu estetiku, prirodnost te prvenstveno zadovoljstvo svojih pacijenata. Naša ordinacija dentalne medicine opremljena je najsuvremenijom opremom , a naši doktori dentalne medicine kontinuirano se educiraju i grade svoje znanje na svim područjima svim struke stoga nam se možete obratiti sa potpunim povjerenjem i postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih pacijenata.

ŠTO?
Pri radu sa pacijentima posebno pazimo na individualni pristup, te stoga svakom slučaju pristupamo sa puno pažnje s obzirom na želje i mogućnosti klijenata.

ZAŠTO?
Takav pristup omogućava nam da svakog našeg pacijenta promatramo prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh, što je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionalni život.

KAKO?
Naši educirani stručnjaci svakodnevno pomažu našim klijentima u postizanju optimalnih rezultata uz pomoć naprednih dijagnostičkih tehnika.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI