OCIJENI
Adresa: Jaruščica 1A
10020 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5578 012 01 5578 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://dipc.hr
https://www.facebook.com/dipc.hr/

Radno vrijeme

:
pon, sri, čet: 13-20h
uto, pet: 7-14h
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Ključne riječi: stomatolog zagreb, stomatologija zagreb, dentalni zahvati u općoj anesteziji, privatni stomatolog zagreb, stomatolog novi zagreb, privatna stomatološka ordinacija zagreb, stomatološka poliklinika zagreb, implantologija zagreb, implantati zagreb, ugradnja zubnog implantata, implantat, zubni most, zubne ljuskice, ljuskice za zube, zubna proteza, liječenje zuba, gingivitis liječenje, snimanje zubi lanište zagreb, ortopan zagreb, all on 4 u općoj anesteziji, zubni implantati akcija zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

DENTALNI IMPLANTOLOŠKO PROTETSKI CENTAR HURČAK
Dentalni implantološko protetski centar Hurčak s obiteljskom tradicijom nekoliko desetljeća pacijentima pruža kompletne stomatološke i dijagnostičke usluge te  nekirušku estetiku lica.  Najpreciznija dijagnostika i najsuvremenija tehnologija uz korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala jamstvo su zadovoljnih dugogodišnjih pacijenata.
Bezbolni zahvati u lokalnoj ili općoj anesteziji  i mogućnost obročnog plaćanja samo su neke prednosti DIPC Hurčak. Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu, individualan pristup te brzo i kvalitetno rješenje problema stručni tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak sa priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.
Ukoliko ste u potrazi za ordinacijom dentalne medicine koja će Vam bezbolno i brzo vratiti izgubljeni zub i osmijeh na lice  Dentalni implantološko protetski centar Hurčak s dugogodišnjim iskustvom je prava adresa za Vas.
Kvaliteta na svjetskom nivou, zdravlje i interes pacijenta razlozi su zašto pacijenti ugradnju zubnih implantata prepuštaju Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak.
Dodatne informacije potražite na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
27.05.2022. 09:50 | KORISNIK: pljiljana03

Odmah na početku razgovora kad sam došla prošla mi je glavom misao da im napišem negativnu ocjenu jer mi je doktor odbio raditi rad koji sam željela. Naime bila sam na pregledu za Allon4 jer sam mislila da je to najbolje rješenje za mene. Doktor mi je detaljno objasnio sve potencijalne rizike koji bi mogli nastupiti zbog moje zdravstvene situacije.Našli su drugo rješenje za mene i veoma sam im zahvalna jer se mogu opet nasmijati. Prije svega doktor Hurčak je čovjek pun empatije kojem nije profit na prvom mjestu već zdravlje pacijenta. Svakako preporučujem svima ovaj dentalni centar. Možete normalno porazgovarati, sve pitati, doktor i ekipa u ordinaciji svi su ljubazni, a tehnologije koje sam vidjela kakve imaju mislila sam da to ne postoji u Hrvatskoj.

14.12.2020. 12:46 | KORISNIK: mmehtig

Kratko in jedrnato. Klinika vredna vseh petih ⭐⭐⭐⭐⭐... Vse pohvale in velik HVALA za opravljeno delo.

08.09.2020. 08:16 | KORISNIK: lalyann33

Sve pohvale doktoru Ivanu i cijelom timu. Ljubazni,jednostavni,normalna cijena za vrhunsku kvalitetu. Moja mama je radila All on6 i ništa ju nije boljelo. Prespavala je zahvat i sad ima fiksne zube. Imala je proteze koje su ju žuljale. Preporuka svima koji razmišljaju gdje napraviti zube. Ljudski prijateljski pristup,nije kao na traci kao u velikoj razvikanoj klinici gdje je išla na pregled. Super familija i ordinacija

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI