OCIJENI
Adresa: Kružna 49
10000 Zagreb
Telefon:
01 3633 025 01 3633 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.poliklinikasvecnjak.com
https://www.facebook.com/PoliklinikaSvecnjak

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-19h
pauza: 14-15h
Djelatnosti: Interna medicina i dijagnostika
Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Radiologija – RTG, CT, MR, UZV, mamografija
Ključne riječi: sistematski pregled - uzv dojki - ultrazvuk-color doppler - interna medicina - kardiologija - pulmologija - alergologija - ambulanta za štitnjaču - ambulanta za dojke - ginekologija - mamografija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika Svečnjak, punim nazivom Poliklinika za  ginekologiju i opstetriciju, internu medicinu i radiologiju – mamografiju Svečnjak, osnovana je 1997. godine.

Hvala svima koji nam vjeruju i bez kojih nebismo bili ovdje :)

Obzirom na koncept moderne medicine 21. stoljeća i orjentaciju u smjeru prevencije nastanka kroničnih, neizlječivih bolesti, još na samom početku svoje smo stručne aktivnosti usmjerili prema konceptu ranog otkrivanja bolesti te smo se primarno specijalizirali sa obavljanje sistematskih pregleda posebno prilagođenih potrebama klijenata.

Kako bismo našim pacijentima mogli pružiti cjelovitu zdravstvenu skrb, tijekom godina proširili smo djelatnost i unutar interne medicine otvorili sub-specijalističke ambulante (kardiološka, endokrinološka, pulmološka, alergološka…) sa kompletnom dijagnostičkom obradom i liječenjem.
Pored interne medicine, Poliklinika Svečnjak pruža cjelovitu zdravstvenu zaštitu ženama u Ginekološkoj ambulanti i Ambulanti za dojke, s ultrazvukom i mamografijom.
Cilj našeg stručnog djelovanja je, uz poštivanje i strogo  pridržavanje Hipokratovih načela, kompletna obrada, tj. uspostavljanje konačne dijagnoze i pružanje stručnih, medicinskih savjeta o daljnjem liječenju, odnosno načinu života te što lakšoj prilagodbi tempu i zahtjevima koje društvo postavlja pred pojedinca.

Vjerujemo da su zadovoljstvo i odanost klijenata Poliklinike Svečnjak, dugogodišnja suradnja sa privatnim zdravstvenim osiguranjima i dolazak novih klijenata, dokaz naše kvalitete. Naši dragi pacijenti i njihove preporuke, kao i kritike, daju nam poticaj za daljnji razvoj i usavršavanje na putu ka ostvarivanju visokih stručnih i profesionalnih ciljeva. Naš je moto da uvijek može bolje!

Susretljivo osoblje Poliklinike, medicinske sestre i liječnici-specijalisti učinit će sve da budete zadovoljni opsegom, kvalitetom i brzinom pruženih usluga, kao i da se kod nas ugodno osjećate.

Obratite nam se s povjerenjem! Na sve vaše upite ćemo odgovoriti najbolje kako znamo ili vas uputiti na drugu ustanovu gdje vam mogu pomoći!

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI