OCIJENI
Adresa: Vojina Bakića 2/1
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6637 598 01 6637 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 2548 895, 091 7979 622 091 2548 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.drborisov.hr/kontakt.html#

Radno vrijeme

:
pon, sri, čet: 12-20h
to, pet: 8-16h
I po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Ključne riječi: stomatološka ordinacija - oralna kirurgija implantologija - stomatolog za djecu - pedodoncija - protetika - estetska stomatologija - preventivna stomatologija - popravljanje zuba - operacija zuba - zubne ljuskice - zubni most - ugradnja zuba - ugradnja implantata - hijaluronski fileri - uklanjanje bora - parcijalna zubna proteza - totalna zubna proteza
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dugogodišnje iskustvo i tradicija temelj su našeg uspjeha
Privatna ordinacija Dr. Borisov zasnovana je na dugogodišnjem radu dr. Dimitra Borisov koji je prije više od 20 godina na vrhuncu karijere zajedno sa svojom suprugom zubnom tehničarkom Ružicom Borisov pokrenuo privatnu praksu u naselju Središće blizu jezera Bundek. Svoju ljubav prema zubima prenijeli su na svoju kćer Dr. Brankicu Borisov koja uspješno vodi ordinaciju od 2012. godine kada je Dr. Dimitra Borisov otišao u mirovinu.

Ordinacija je specijalizirana zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine. Godine 2017. preuređena je u moderan i ugodan prostor sa novom aparaturom koji pruža ugodnu atmosferu, opuštenost i sigurnost pacijentu te pokazuje kako posjet doktoru dentalne medicine može biti bezbolan i bez stresa.
U našoj ordinaciji pacijent je na prvom mjestu te u svrhu pružanja najbolje stomatološke usluge koristimo najsuvremenije dijagnostičke i terapijske metode.
Najveća nagrada nam je zadovoljan osmijeh pacijenta nakon svakog tretmana!

Brojni pacijenti su prepoznali naš rad što se može vidjeti iz komentara na web portalu najdoktor.com. Dr. Brankica Borisov proglašena je po preporuci pacijenata NAJ DOKTOR za područje oralne kirurgije za 2015.god, 2016. god, 2017.god, 2018.god. 2019.god. te 2020.godinu.

Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI