OCIJENI
Adresa: Veprinačka 16
10000 Zagreb
Telefon:
01 3698 698 01 3698 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
PON - PET
8:00-12:00
14:00-18:00
ili po dogovoru
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Masaža - medicinska, sportska, anticelulitna...
Ključne riječi: fizikalna terapija - bowen terapija - laser - terapijski ultrazvuk - magnetoterapija - elektroterapija - elektrostimulacija - kineziterapija - medicinska gimnastika masaža - limfna drenaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Privatna praksa fizikalne terapije Jurica Rašić!

Naša fizikalna terapija krenula je s radom 2000. godine. To je bio nastavak dugogodišnjeg rada u fizioterapiji u kojem su naši zaposlenici bili stalni članovi zdravstvenog tima, RK ”Zagreb” i  Hrvatske rukometne reprezentacije.

Vodeći se idejom o sve većoj potrebi za uslugama rehabilitacije, pokrenuli smo privatnu praksu, jer su naša iskustva iz sporta bila lako primjenjiva i za ostatak populacije. Profesionalni sportaši nemaju puno vremena za oporavak, i gotovo uvijek trebaju tretman koji će ih što prije vratiti na teren. Primjena ovakvog pristupa u rehabilitaciji, odmah je bila prepoznata i dobro prihvaćena.

Zahtjevi modernog života diktiraju način života u kojem uglavnom sjedimo, čime oduzimaju osnovni biološki imperativ, kretanje. Posljedica toga su i sve češće tegobe na širokom uzorku populacije.

Pristupom koji pacijenta stavlja u središte naše pozornosti i djelovanja, osiguravamo cjelovit tretman za postojeće tegobe, kao i rad na prevenciji potencijalnih problema.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
27.07.2023. 08:42 | KORISNIK: ivicaeldic

Izvrstan.Ulijeva povjerenie svojom profesionalnošću i jako ljubazan i susretljiv.

03.07.2023. 14:35 | KORISNIK: bboyog

Vrhunski terapeut, odličan osjećaj za pacijente i daje pouzdanje svojim znanjem.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI