OCIJENI

Sudski tumači i prevoditelji u Ivanić-Gradu

2 pregleda/dan | Objavljeno: 02.02.2024. 00:00

Ukoliko Vam je potreban prijevod službenog dokumenta od strane sudskog tumača, slobodno nam se obratite u Ivanić-Gradu jer surađujemo sa sudskim tumačima koji djeluju na području cijele Hrvatske. Za Vas vršimo ovjerene prijevode svih dokumenata: rodnih listova, domovnica, putovnica i diploma, ugovora, izvještaja, punomoći, rješenja, potvrda, zakona, ovjera javnih bilježnika, izvadaka i svih ostalih službenih dokumenata.
Sudski tumač svojom izjavom, pečatom i potpisom ovjerava istovjetnost prijevoda s originalom te pravnu valjanost prijevoda. Ovjereni prijevodi koriste se u službene svrhe te zbog potpisa i žiga sudskog tumača moraju biti isključivo originali. Stoga ovjereni prijevodi moraju biti isključivo u originalnom obliku dok izvorni dokumenti mogu biti i kopije ukoliko nije drugačije traženo.
Najmanja obračunska jedinica za ovjerene prijevode je 1 fizička stranica, neovisno o broju znakova, samo ukoliko nije drugačije naznačeno u ponudi. Konačna cijena prijevoda obračunava se prema konačnom broju fizičkih stranica prijevoda u prevedenim dokumentima.
Slobodno nam pošaljite tekst koji želite prevesti na info[et]parole-prijevodi.hr uz kratki opis (jezična kombinacija, rok i način isporuke) i u kratkom roku poslat ćemo Vam neobvezujuću ponudu.

http://www.parole-prijevodi.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI