OCIJENI
popust 15%

Francuski jezik, sudski tumač i prevoditelj francuskog jezika, Zagreb

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.06.2013. 11:11

Naš sudski tumač i prevoditelj prevodi i ovjerava sve vrste tekstova s hrvatskog na francuski i s francuskog na hrvatski jezik. Moguće su i kombinacije na druge strane jezike. Prevodimo na 45 jezika.

Francuski jezik je jedan od romanskih jezika koji se prvenstveno koristi u Francuskoj i njenim prekomorskim departmanima i teritorijima, u Belgiji (uz flamanski i njemački), Luksemburgu (uz luksemburški i njemački), Monaku i Švicarskoj (uz njemački, talijanski i retoromanski), u Kanadi (poglavito u pokrajini Québec) te u bivšim francuskim i belgijskim kolonijama . Njime se koristi 77 milijuna stanovnika na Zemlji kao prvim jezikom i 52 milijuna ljudi kao drugim jezikom, pa je s ukupno 129 milijuna frankofona (prema procjeni iz 1999. godine) po brojnosti govornika francuski jezik deseti na svijetu.

Ovaj tjedan nudimo vam 15% popusta na prijevode s francuskog na hrvatski jezik i s hrvatskog na francuski jezik za ovjerene i neovjerene prijevode. Ostvarite popust već od 5 kartica teksta. 1 kartica iznosi 1500 znakova bez razmaka.
Obratite nam se za besplatnu procjenu teksta i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu.

www.parole-prijevodi.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI