OCIJENI

Prijevod i sudski tumači za talijanski,norveški,slovački,ruski-Dubrava,Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.05.2012. 10:56

Preuzimamo sve vrste tekstova i prevodimo na jezike na koje želite koristiti tekstove. Pri tome vodimo računa o pridržavanju izvornom tekstu i prijenosu točne poruke, ali i o oblikovanju prijevoda u duhu jezika kako bi prijevod bio upotrebljiv i shvatljiv govornicima drugog jezika.

Najmanja obračunska jedinica za pismene prijevode i lekture je 1 kartica prijevoda, odnosno 1.500 znakova bez razmaka. Ponuda se sastavlja na temelju originalnog teksta, ali konačna cijena se obračunava na temelju broja kartica u prevedenom / lektoriranom tekstu. Stoga, moguća su manja odstupanja u odnosu na procijenjeni broj kartica.

Prevodimo sve vrste tekstova od prava, ekonomije, marketinga, medicine, farmacije, informatike, turizma do književnosti, umjetnosti, povijesti, sociologije i mnogih drugih i to u bilo kojem obliku koji je klijentu potreban i dostupan: brošure, internetske stranice, diplomski radovi, katalozi, prospekti, priručnike, tehničke upute, uputstva za upotrebu, liječničke nalaze, izvještaje, brošure, reklame, prezentacije, ugovori, dopisi, časopisi, članci, deklaracije, video i audio zapisi i brojni drugi.

Slobodno nam pošaljite tekst koji želite prevesti na info@parole-prijevodi.hr uz kratki opis (jezična kombinacija, rok i način isporuke) i u kratkom roku poslat ćemo Vam neobvezujuću ponudu. Za sva eventualna pitanja možete nam se obratiti i na broj 091 2727 102. Također, možete dostaviti Vaše dokumente direktno kod nas na adresu 4. maksimirsko naselje 30.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI