OCIJENI

Fitness centar Trnje

1 pregleda/dan | Objavljeno: 17.10.2020. 20:45

U vrijeme obustave rade zbog Corone, pozabavili smo se obnovom Centra kako bi boravak na istome učinili što ugodnijim za naše korisnike - bojale su se ograde u Centru, obnavljali se stolovi za stolni tenis i zid za tenis, krečila se dvorana u Fitness centru....

Športsko rekreacijski centar Trnje Fitness centar - raspolažemo s funkcionalnom dvoranom, teretanom, te tri komforne svlačionice sa sanitarnim čvorom.

PROGRAMI FITNESS CENTRA: - Aerobic mix - Fully fit - Fun for Fit - NOVO!!!!
- Pilates - Rekreativni ples - RTV za umirovljenike (senior gym) - Teretana - Dance fitness.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

http://www.dsr-trnje.hr/hrvatski/program_6/aerobic-mix_6/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6158 300 01 6158 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI