OCIJENI
Adresa: Ulica grada Vukovara 236e
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6158 300 01 6158 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.dsr-trnje.hr
https://www.facebook.com/srctrnje1

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-23
sub/ned: 8-22
Djelatnosti: Sportski tereni
Fitness centar
Ključne riječi: fitness centar - rekreacijski centar - športska rekreacija - pilates - aerobik - dance fitness - teretana - tenis - teniski tereni - tereni za mali nogomet - teren za rukomet - tereni za odbojku - stolni tenis - atletska staza
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Utemeljeno 1958. godine pod nazivom DTO Partizan te do sada nekoliko puta mijenja nazive, a pod današnjim imenom radi od 1991. godine.

Tradicionalno od svojih početaka otvoreni i pristupačni za sve dobne skupine korisnika od predškolske dobi do umirovljenika. Imamo bogato iskustvo u organizaciji sportsko rekreacijskih aktivnosti: razni oblici redovnog tjelesnog vježbanja, natjecanja (lige i turniri), manifestacije (svjetski dan športa, mala olimpijada, hrvatski olimpijski dan), izleti i zimovanja. ŠRC Trnje na kojem provodimo sportsko rekreacijsku djelatnost je polivalentni centar na cca 25 000 m² otvoren ljeti i zimi od 8 – 23 sata 365 dana u godini.

DŠR TRNJE - PONUDA PROGRAMA I KAPACITETA:

  • Fitness centar – raspolažemo s funkcionalnom dvoranom, teretanom, te tri komforne svlačionice sa sanitarnim čvorom.
  • Tenis – 8 terena (zemlja), šest pod rasvjetom, a zimi 4 pod balonom.
  • Mali nogomet – 4 terena s umjetnom travom, zimi sva 4 pod balonima.
  • Mali nogomet - rukomet – asfaltna površina (20x40) – samo ljeti
  • Odbojka – 2 asfaltna terena – samo ljeti
  • Stolni tenis – 4 betonska stola - samo ljeti
  • Atletska staza – 400 metarska atletska staza podloga šljaka-zemlja
  • Više zelenih površina pogodnih za razne igre u prirodi. Kafić, dvorana za sastanke, a za korisnike terena za tenis i mali nogomet osigurano je 12 komfornih svlačionica sa sanitarnim čvorovima.

U vrijeme obustave rade zbog Corone, pozabavili smo se obnovom Centra kako bi boravak na istome učinili što ugodnijim za naše korisnike -  bojale su se ograde u Centru, obnavljali se stolovi za stolni tenis i zid za tenis, krečila se dvorana u Fitness centru kako bi naše prostore učinili još kvalitetnijima.

Zbog cijele situacije s Coronom grupne programe Fitness centra smo (od svibnja do 15. srpnja) preselili na otvoreno - što nije bio veliki problem s obzirom da raspolažemo s dobro održavanim travnatim površinama što daje poseban ugođaj za vrijeme vježbanja. Mnogi vježbači su uživali u mirisu trave, cvrkutu ptica i nakratko se vratili u djetinjstvo (pogotovo oni malo stariji korisnici). Nakon 15.7. je sezona grupnih programa završila (ponovo će krenuti u rujnu), ali smo nastavili s provođenjem grupnih programa u sklopu "LJETA NA TRNJU" 

Obratite nam se sa punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila te posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI