Adresa: Kranjčevićeva 47
10000 Zagreb
Telefon:
01 4812 555 01 4812 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zubovic.com

Radno vrijeme

:
pon:9-16h ut: 12-19h sri: 9-19h čet: 9-19h pet: 9-16h
Djelatnosti: Poliklinika
Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: ugradnja implantata - ortodontski aparati - estetske ljuske - izbjeljivanje zuba - estetska stomatologija - zubna protetika - krunice - mostovi - ljuskice - poliklinika - Trešnjevka
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nova lokacija poliklinike nalazi se u zagrebačkom kvartu Trešnjevka u Kranjčevićevoj 47.

Ordinacija radi već 32 godine i u njoj se obavljaju  svi radovi iz područja konzervative (ispuni-plombe, liječenje), protetike (krunice,mostovi, proteze,inlayi), implantologije, parodontologije, ortodoncije te preventivni i edukativni savjeti o higijeni i zaštiti zuba.

Naš tim čine četiri doktora dentalne medicine, voditeljica ordinacije, 3 asistentice i dentalna tehničarka. Služe se najsuvremenijim metodama i najmodernijim uređajima koristeći materijale vrhunskih svjetskih proizvođača, a sve to pomoću znanja koje svake godine nadopunjavaju na seminarima. O svakom pacijentu vodi se kompjutorski zapis, a posebna briga posvećuje se najmlađima.

Ordinacija se sastoji od dvije ordinacije opremljene za opću stomatologiju i implantologiju te jedne ortodontske ordinacije. Svaka je opremljena SIRONA stomatološkim jedinicama koje su izuzetno ugodne i opuštajuće. U ugodnom ambijentu čekaonice rado ćemo vas ponuditi toplim napicima dok čekate na svoj pregled. Ured voditeljice ordinacije uvijek je otvoren za bilo kakva pitanja, objašnjenja, narudžbe...

Poklonite nam i Vi svoje povjerenje!
Postanite i Vi član brojne i zadovoljne obitelji korisnika usluga naše ordinacije!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4812 555 01 4812 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.