OCIJENI
Adresa: Vjenceslava Richtera 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 4683 985 01 4683 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://centar-periodent.hr
https://www.facebook.com/PerioDent2016

Radno vrijeme

:
pon, sri, pet: 12-20 uto, čet: 8-17
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Ključne riječi: periodent zagreb, paradentoza, parodontoza, parodontitis, parodontologija, implantati, periimplantitis, specijalist parodontolog, stomatološka protetika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Centar za parodontologiju Periodent iz Zagreba osnovan je na znanju i obiteljskoj tradiciji koja se proteže kroz sedam desetljeća. Kako bi pacijentu pružili svu moguću brigu o zdravlju, stomatološke usluge upotpunjene su uslugama iz područja specijalistike-paradontologije.

Strah od stomatološkog zahvata u našoj je zubnoj ordinaciji u Zagrebu nepoznat, pogotovo u djece koja nas uvijek rado posjećuju sama, ali i u pratnji svoje obitelji. Iskustvo u radu, obiteljska tradicija koja se nastavlja u trećoj generaciji i mlade ambiciozne snage, zalog su kvalitete i uspješnosti rada.

Naša stomatološka ordinacija koristi najsuvremenije dijagnostičke metode za određivanje bezbolne, precizne i brze dijagnoze uz pomoć najmodernije tehnologije iz područja stomatologije, paradontologije i implantologije. Dijagnostika je bitan korak pri određivanju odgovarajuće terapije i medicinskog zahvata.

Rezultati testova i snimke zuba i čeljusti omogućuju nam detaljan uvid i analizu anatomskih osobitosti zuba, dijagnostiku paradontolške bolesti, stanje kosti i sinusa prije implantoloških zahvata kao i stanje propadanja kosti uslijed paradontitisa.

Obratite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca kako bi dogovorili prvi besplatni pregled ili ukoliko imate pitanja vezana uz naše stomatološke usluge.

Upoznajte naš Centar i preko videa objavljenom na našoj web stranici.


NAŠ TIM:

Dr. Darija Vlašić Kaić, specijalist parodontologDr. Borko Cvitan


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI