Spasite svoju kralježnicu na vrijeme

Objavljeno: 23.2.2019. 15:08

Mnogi se od nas nekada tijekom života susretnu s bolovima u kralježnici. Bol kralježnice nije nimalo ugodna te nas ograničava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Niz je stvari koje dovode do bolesti kralježnice, no potrebno je biti pažljiv i na vrijeme reagirati ako nam se pojavi takav problem. Današnji užurbani način života, puno sjedenja i malo kretanja svakako doprinose oštećenjima kralježnice. No zato smo ovdje mi za Vas.U PAR MAR-u potražite ortoze za kralježnicu te si na vrijeme pomognite. Nema potrebe trpjeti bol i pokušavati je ublažiti ako postoje pomagala koja će učiniti sve da se Vaše stanje popravi. Kod nas dolazi do izražaja direktna suradnja s liječnicima, a pomagala se izrađuju individualno za svakog pacijenta po mjerama ili sadrenom otisku. Također, osim ortoza važno je napomenuti da u ponudi imamo raznoliki program unutar kojeg ćete svakako pronaći ono što Vam je potrebno:
  • ortopedske uloške i cipele
  • razne vrste ortoza (kuk, koljeno, rame, lakat...)
  • pomagala za kretanje (štake, hodalice, kolica)
  • sanitarni program
  • kompresivni program


Osim pomagala, nudimo i skeniranje kralježnice, a proizvodimo ortopedska pomagala uz najmoderniju tehnologiju - 3D skenera, software-a te stroja za izradu pomagala koji je jedini u ovom dijelu Europe.

Tvrtka PAR MAR broji preko 20 godina iskustava te 11 zaposlenika. Surađujemo s bolnicama i liječnicima diljem Hrvatske te aktivno sudjelujemo na simpozijima i kongresima. Ponosni smo na brojne certifikate, potvrdnice i zahvalnice koje posjedujemo. Zadovoljstvo naših pacijenata nam je na prvom mjestu te upravo zbog toga svakome od njih pristupamo individualno. Posjetite nas i pronađite ono što Vam je potrebno.