OCIJENI
Adresa: Smiljanska 9
10110 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
091 3639 924 091 3639 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Medicinska pomagala, invalidska pomagala
Ključne riječi: Pelene za odrasle i pomagala pri laganoj inkontinenciji, TENA, MOLICARE, ATTENDS, SENI, ABENA - Ortopedski ulošci izrada po mjeri za djecu odrasle -Uro i Stoma pomagala, Antidekubitalna pomagala, Rehabilitacijska pomagala - Pomagala za kretanje- štake, hodalice, rolatori -Invalidska kolica standardna lagana, aktivna ili neurološka - sa posebnom prilagodbom za djecu i odrasle - Dijabetes pomagala Bayer, iDia - Ortoze - Bandaže, Medicinska pomagala i oprema, Ugovorni isporučitelj HZZO-a
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ORTOPEDSKA I DRUGA MEDICINSKA POMAGALA

S.M. PROMET d.o.o.
kao dugogodišnji ugovorni dobavljač i isporučitelj medicinskih pomagala s popisa HZZO-a, djeluje kao savjetovalište i specijalizirana prodavaonica koja u svojoj ponudi objedinjuje više grupa medicinskih pomagala, od isto tako više renomiranih proizvođača.
Iz ponude izdvajamo samo neke grupe pomagala, kao što su: ortopedska pomagala, pomagala za kretanje, i pri inkontinenciji , te pomagala za kontrolu dijabetesa. Osim toga u ponudi su i pomagala za disanje, antidekubitalna pomagala i pomagala kod URO STOME.
Ujedno smo tu, kako bi Vam pružili uistinu samo najbolje od najboljeg i olakšali ponekad mukotrpnu potragu za najfunkcionalnijim pomagalom, ali i odgovorili na Vaše dosadašnje navike i potrebe, bez obzira da li je riječ o stručnom savjetu, informaciji našeg ljubaznog osoblja o novim šiframa. HZZO-a, ili pomoć pri odabiru, kako standardnih tako i spec. individualiziranih medicinskih pomagala, a sve kako bi osigurali potrebne preduvijete za korisnika, a samim time mu omogućili aktivniji i kvalitetniji život.
Sukladno tome, naš je cilj dugoročna i uspješna suradnja sa krajnjim korisnicima, kao i sa njihovim najbližima!

UGOVORNI ISPORUČITELJ HZZO-a

Iz ponude izdvajamo:

 • pomagala kod lagane i teške inkontinencije djece i odraslih./ ATTENDS,TENA/SCA, MOLI CARE/ P.HARTMANN, LIBERO/SCA, BAMBO/ABENA, SENI/TZMO JUNIOR/EXTRA.
 • invalidska kolica za djecu i odrasle./OTTO BOCK, ORMESA, SOPUR, KUSCHALL, INVACARE, KARL-DIETZ
 • pomagala pri kretanju./OTTO BOCK,ORMESA,KARL DIETZ, INVACARE.
 • toaletne stolice,princeze,toal.nastavci./APEX, ORTOREA, KARL-DIETZ.
 • antidekubitalna pomagala./ROHO,APEX,OTTO BOCK, INVACARE.
 • pomagala za kontrolu dijabetesa./ Bayer, iDia, Arkaray
 • pomagala za zbrinjavanje rana./COLOPLAST
 • ortoze i bandaže./OTTO BOCK,BAUERFEIND.
 • ortopedske cipele i ulošci. /BAUERFEIND, ORTOREA
 • medicinski kreveti, noćni ormarići, ostala oprema za domove za starije.


*Osigurajte si pozivom na naš broj, besplatne uzorke/kataloge većine pomagala iz naše ponude, kao i mogućnost predbilježbe za besplatno uzimanje otisaka/ mjera u našoj specijaliziranoj prodavaonici kod naručivanja i izrade: Ortoped. cipela/ uložaka, kolica, ortoza.. gdje Vas ujedno čeka osigurani parking i prilaz za osobama s posebnim potrebama, te pomoć pri odabiru pomagala za djecu i odrasle, pa čak i onih pomagala sa posebnim prilagodbama, kao i ugradnjom istih na propisano pomagalo sukladno prijedlogu dr. koji je dao prijedlog, ili pak naručujemo rezervne djelove za ista, a za koje sami ispisujemo HZZO doznake!
NOVO!!!   Osobama koje ostvaruju pravo na pomagala putem doznaka HZZO-a, a koje nisu u mogućnosti posjetiti nas u našoj specijaliziranoj prodavaonici, na njihov izričiti zahtijev posjetit ćemo i kod kuće ili u ustanovi u kojoj se nalaze!  
 • pozivom na 091/3639-924 ili upitom na e-mail: s.m.promet@gmail.com

* REALIZIRAMO DOZNAKE HZZO-a!

 


 • Obratite nam se s povjerenjem, i uvjerite se u ljubaznost i stručnost našeg tima, te visoke standarde naših usluga i proizvoda! Vaš S.M. tim

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
08.07.2020. 15:53 | KORISNIK: tajana.cazin1

Puno info.na jednom mjesto,za slučaj da ini nemaju ono što vi trazite,bez problema i ustručavanja Vas upute na druge adrese gdje se mozete raspitati i dobiti ono što Vam treba

06.03.2020. 13:50 | KORISNIK: andreja.majic

Susretljivi, puno informacija dobijete. :)

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI