OCIJENI

Savršen osmijeh uz ljuskice za zube

Objavljeno: 17.3.2020. 16:55

Lijep osmijeh nikad ne izlazi iz mode, koliko god se trendovi u industriji ljepote mijenjali,
Upravo iz tog razloga, često je estetika motiv za odlazak u stomatološku ordinaciju.
Suvremena stomatologija nudi nam brojna rješenja pomoću kojih je svatko u mogućnosti ostvariti san o savršenom osmijehu. No, jedan zahvat ipak već dugo drži status najpopularnijeg odabira među pacijentima, a to je postavljanje ljuskica za zube.

Estetika osmijeha
uvjetovana je sa nekoliko čimbenika, a neki od njih su oblik i boja zuba, zubno meso (gingiva) i estetika lica.
Bijeli i proporcionalni zubi postali su simbol ljepote, no, treba imati na umu kako vrlo važnu ulogu igra i zubno meso pacijenta. Upaljena, crvena i otečena gingiva, ogoljeli zubni vratovi, nedostatak zubi, stanja su koja je potrebno tretirati estetskom kirurgijom gingive. Zatim slijedi korak u koji se u cijelosti orijentira na izgled zubi pacijenta, izrada keramičkih ljuskica.


Savršeno skladan osmijeh
Da bi rezultati bili uspješni, važno je poznavati pravila estetike osmijeha. Treba imati na umu kako lijep osmijeh čine prirodni zubi prilagođeni boji kože, očiju i kose.
Ljuskica možete promijeniti oblik i veličinu zuba, odličan su način da jednostavno pomladite svoj osmijeh.

Ljuskice
su tanke pločice koje pokrivaju prednju plohu zuba i propuštaju boju zuba na koje se cementiraju. One se izrađuju kako bismo ispravili estetske nedostatke i predstavljaju jedan od načina za postizanje savršenog osmijeha.
Zubnim ljuskicama vraćamo volumen izgubljene cakline, posvjetljujemo zube, mijenjamo oblik – grizni bridovi središnjih sjekutića bi morali biti vidljivi barem 1 – 2 mm u mirovanju.dental centar mimica
Neovisno o vrsti problema koje vam vaši zubi uzrokuju, sva rješenja ćete pronaći u dental centru mimica.
Naša zubna ordinacija okuplja tim stručnjaka koji su zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranim edukacijama, postali razlog zadovoljstva brojnih pacijenata.
Posjetite nas i pronađite sve za savršen osmijeh - na jednom mjestu!

https://dental-centar-mimica.hr/

OCIJENI