OCIJENI

Optika Ćurin u korak s novim tehnologijama: Naočalne leće Varilux® XR Series™

Objavljeno: 16.7.2023. 10:39

U doba kada tehnologija preoblikuje svaki aspekt naših života, dolazi revolucionarna inovacija koja mijenja način na koji vidimo svijet. Naočalna leća Varilux® XR series™ koristi se umjetnom inteligencijom za prilagođavanje vašem jedinstvenom načinu gledanja, pružajući iznimnu oštrinu vida u pokretu i savršen prijelaz od gledanja na blizinu do gledanja na daljinu.

Ovaj revolucionarni proizvod nadmašuje klasične progresivne leće, usklađujući se s individualnim i prirodnim pokretima vaših očiju.

Dobrodošli u budućnost optike s Varilux® XR series™

Razlika između Varilux® XR series™ leća i tradicionalnih progresivnih leća je u tome što dizajn Varilux® XR series™ leća koristi bihevioralnu umjetnu inteligenciju da bi predvidio individualni način gledanja svakog pojedinca. Standardne progresivne leće su dizajnirane linearno, usklađene su s prosječnim pokretima oka, ali ne uzimaju u obzir višesmjernu prirodu tih pokreta. To može otežati brzu promjenu fokusa, što može rezultirati zamagljenim vidom ili nelagodom.

Nasuprot tome, Varilux® XR series™ je dizajnirana da pruži što prirodniji doživljaj gledanja, sličan onom prirodnom vidu. Leće su usklađene s prirodnim pokretima oka, pružajući bezbrižan prijelaz s gledanja na blizinu na gledanje na daljinu.

Ova tehnologija donosi revolucionarni napredak u pružanju personalizirane optičke skrbi, omogućujući lećama da pruže korisnicima bolje iskustvo gledanja u svim scenarijima, bilo da čitate, radite na računalu ili uživate u prirodi. Ako ste i dalje skeptični prema ovoj novoj vrsti leća, ohrabrit će vas činjenica da je čak 97% korisnika iskusilo bolji sveukupni vid u usporedbi s naprednim progresivnim lećama koje trenutno nose, a 95% korisnika priviklo se na leće već prvog dana.

Za sve one koji traže najnoviju tehnologiju u korekciji vida, Varilux® XR series™ sada je dostupna u Optici Ćurin. Otkrijte potpuno novu razinu jasnoće vida koja se prilagođava vama - ne samo prema vašoj dioptriji, već i prema načinu na koji vaše oči stvarno vide svijet.

Ovaj napredak u optičkoj tehnologiji pruža vam ne samo bolju oštrinu vida, već i personaliziranu udobnost i prilagodljivost koju nudi bihevioralna umjetna inteligencija.

Dođite u Optiku Ćurin i iskusite razliku koju ove naočalne leće mogu donijeti vašem svakodnevnom iskustvu gledanja. Vaše oči zaslužuju najbolje, a s Varilux® XR series™, najbolje je upravo ono što dobivate.

Izvor: https://global.essilor.com/hr/proizvodi/varilux/varilux-xr-series

OCIJENI