OCIJENI

Nanovista - nesalomljivi dječji dioptrijski okviri

Objavljeno: 4.7.2022. 8:55

Dioptrijski okviri za djecu u pokretu. Cijela kolekcija NANO VISTA dioptrijskih okvira je dva u jednom. S dva sustava za pričvršćivanje koji se prilagođavaju situacijama.

Ručkice za školu ili traka oko glave za sport i igru. Udoban, prilagodljiv, fleksibilan, otporan i dugotrajan. Bez metalnih dijelova!
Ekstremna fleksibilnost NANO OPTICAL dječjih dioptrijskih okvira učinila ih je neuništivim.

U Nano Visti su kreirali najbolje dječje dioptrijske naočale na tržištu, sve čvrste, fleksibilne i neuništive, koje se prilagođavaju svakodnevnom životu djeteta. Rezultati rada i inovacija u dječjim dioptrijskim naočalama –  danas vodeći brend u Optici Ćurin.

Unutar  asortimana neuništivih dječjih dioptrijskih naočala možete odabrati sustav pričvršćivanja za najbolju udobnost za Vaše dijete. U kompletu su samo-podesive ručkice, podesiva traka ili elastična traku oko glave za sport ili kad god je to potrebno.

Znamo koliko je Vama kao roditeljima važno odabrati najbolji model neuništivih dječjih dioptrijskih naočala, koje se ne lome i ne deformiraju a imaju moderan i aktualan dizajn. 

Dioptrijske sunčane naočale za djecu

U Nano Visti su kreirali i kolekciju Nano Solar Clip-on, najbolje dječje sunčane naočale s dioptrijom. To su naočale 3 u 1, Nano Vista dioptrijske naočale s polariziranim clip-on om, koji ih pretvara u dioptrijske sunčane naočale.

One su najbolje rješenje za Vaše dijete, da može uživati u svim situacijama i na otvorenom. 

Oči su zaštićene od odbljeska sunčeve svjetlosti a vid i dalje izvrstan. Sve u jednom!

OCIJENI