Adresa: Mašićeva 1
10 000 Zagreb
Telefon:
01 2328 371 01 2328 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Ključne riječi: doktori u ordinaciji : dr. Višnja Tadić ., doc. dr. sci. Vladimir Banović
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

dr. Višnja Tadić - O meni

Višnja Tadić rođena je u Zagrebu, gdje je završila osnovnu školu i klasičnu gimnaziju. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je u najkraćem mogućem roku i diplomirala 1980.

Tijekom studija je sudjelovala u organizaciji dva svjetska endokrinološka kongresa, te se u dva navrata educirala u Velikoj Britaniji, u Royal Victoria Infirmary of New Castle. Tamo se bavila istraživačkim radom (mentori Sir George K. Alberti, profesor, i Desmond Johnston, također profesor; klinički endokrinolozi poznati širom svijeta), koji je rezultirao objavljivanjem nekoliko znanstvenih radova u časopisima koji se indeksiraju u Current Contents.

Tijekom specijalizacije iz ginekologije i porodništva u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj, sa tamošnjim stručnjacima s kojima i danas surađuje, objavila je nekoliko radova u tada najboljem ginekološkom časopisu na području bivše države.

Nakon specijalizacije zaposlila se u Studentskoj poliklinici, i tako stekla iskustvo i znanje potrebno za rad sa vrlo mladim djevojkama, koje je poslije iskoristila u svojoj vlastitoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Mašićevoj ulici, koja uspješno radi od 1996. I dalje se kontinuirano usavršava na brojnim
stručnim skupovima u zemlji i inozemstvu.

Doktorica Višnja Tadić izabrana je za jednu od najboljih doktora 2017. godine. http://najdoktor.com/najdoktori-2017/a501


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2328 371 01 2328 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.