OCIJENI

Poliklinika Duvnjak - vrhunska zdravstvena usluga

Objavljeno: 1.12.2022. 16:28

Kada se radi o vašem zdravlju, želite biti sigurni da ste u dobrim rukama. U moru poliklinika i liječnika, teško je odlučiti kome povjeriti svoje liječenje. Stručni tim Poliklinike Duvnjak bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti probavnog sustava, jetre, bolestima gušterače i žučnog mjehura, bolestima srca i krvnih žila te neurološkim i psihijatrijskim poremećajima i bolestima. Ako vam je potrebna liječnička pomoć u navedenim područjima, nastavite čitati, jer donosimo nekoliko razloga zašto odabrati Polikliniku Duvnjak. 

Usluge u Poliklinici Duvnjak

U Poliklinici Duvnjak možete obaviti sve potrebne preglede i pretrage, a nakon prikupljanja nalaza, ljubazni liječnici će objasniti nalaze Vama i Vašoj obitelji, te će vam pružiti detaljne upute o potrebnoj terapiji  lijekovima i dijeti. 

U Poliklinici Duvnjak možete obaviti sve važne preglede kao što su internistički, gastroenterološki, kardiološki, hepatološki , neurološki i psihijatrijski pregled. Moguće je obaviti i sve potrebne pretrage, a specijalnost poliklinike su gastroskopije, kolonoskopije, rektoskopije, color doppleri, te mnoge druge pretrage. U dijagnostici je posebno važan ultrazvučni pregled, pa tako u Poliklinici Duvnjak možete obaviti ultrazvuk jetre, žučnog mjehura i žučnih vodova, gušterače, slezene, bubrega, prostate,mokraćnog mjehura, štitnjače i vrata te doppler krvnih žila.Naši iskusni kardiolozi će Vam obaviti vrhunski ultrazvuk srca.Sve preglede i pretrage će Vam obaviti  specijalisti s dugogodišnjom praksom.

Prednosti liječenja u Poliklinici Duvnjak

Osim mnoštva pregleda i pretraga koje možete obaviti na jednom mjestu, Poliklinika Duvnjak ističe se s još nekoliko značajnih kvaliteta:

  1. Iskusan stručni tim

Poliklinika Duvnjak ističe se iskusnim liječnicima i ostalim medicinskim osobljem, koji se konstantno usavršavaju i tako proširuju svoje znanje. Stručni tim Poliklinike aktivno radi  u zagrebačkim bolnicama   i na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Međunarodna iskustva stječu  kao  gostujući profesori u SAD-u i Europi, uz održana  mnoga predavanja  na stručnim međunarodnim skupovima.  Naši specijalisti objavljuju   znanstvene i stručne radove u najprestižnijim stručnim časopisima u  svijetu,te pišu sveučilišne udžbenike.

  1. Suvremena medicinska tehnologija i prostor

Za pravovremenu i točno postavljenu dijagnozu, osim stručnosti liječnika, važna je i suvremena tehnologija. Poliklinika Duvnjak opremljena je najsuvremenijom medicinskom tehnologijom  za postavljanje točnih dijagnoza i planiranje te provođenje uspješnog liječenja .Prostor Poliklinike je primjeren potrebama i u njemu ćete se ugodno osjećati. 

  1. Kvalitetan odnos s pacijentima

Osim znanja i stručnosti, naši liječnici i osoblje imaju izraženu  empatiju i razumijevanje prema pacijentima. Osim točno postavljene dijagnoze i primjerene terapije,  u procesu liječenja naši   liječnici  i osoblje  odgovaraju  na sva  pitanja pacijenata , pružaju  im  utjehu i ohrabrenje i osiguravaju  kompletnu medicinsku uslugu. Ako želite pristupačne i ljubazne liječnike i ostalo medicinsko osoblje, posjetite Polikliniku Duvnjak. Kako bi još više izašli u susret svojim pacijentima, osoblje Poliklinike nudi mogućnost kućnih posjeta. Kućno liječenje može se primjenjivati za liječenje nekih stanja iz područja interne medicine, a posebno je pogodno za starije osobe kojima promjena okoline stvara dodatan stres

4. Smještaj Poliklinike 

 Odlična pozicija (u centru grada) pruža joj laku dosptupnost svim prometnim sredstvima(tramvaj,autobus,automobil),a naravno i pješice.

Na pregled u Poliklinici Duvnjak možete se naručiti telefonski ili e-mailom, a možete i posjetiti polikliniku na adresi Kukuljevićeva 2 (kod Britanskog trga) u Zagrebu. 

Više informacija potražite na našoj web stranici.

OCIJENI