Adresa: Cernička 30
10000 Zagreb
Telefon:
01 3095 502 01 3095 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.nutrimedica.hr
http://www.planetzdravlja.com/webshop/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 8-19:30h Sub: 9-14h
Djelatnosti: Biljna ljekarna
Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Ključne riječi: drogerija, biljna ljekarna, webshop, sportska prehrana, proteini, nutrimedica, swanson, bioterapija, vitamini, minerali, antistres, prirodna kozmetika, zagreb, imunostimulatori, bezglutenski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Planet Zdravlja Web-shop je on-line trgovina dodacima prehrani i eko proizvodima gdje možete pronaći velik izbor proizvoda sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, prema našem posebnom odabiru. U trgovini Planet Zdravlja možete dobiti kvalitetne nutricionističke savjete na području dijetoterapije, nutritivne i ortomolekularne medicine. Vršimo cjelovitu analizu zdravstvenog stanja i prehrambenih potreba, kao i savjete kod izbora proizvoda iz naše ponude.

S POVJERENJEM SE OBRATITE NAŠEM TIMU NUTRICIONISTA, BIOTEHNOLOGA I LIJEČNIKA.

Po narudžbi izrađujemo i planove prehrane kod zdravstvenih poremećaja, dijetni plan za gubitak masnog tkiva i poboljšanje sportskih rezultata i mišićne mase.

Posjetite nas na jednoj od naših adresa:

  • Planet Zdravlja Cernička 30, 10000 Zagreb (križanje Cerničke i Vukovarske 200m od Trešnjevačkog placa na samom pješačkom prijelazu)
  • Planet Zdravlja 2 - novootvorena trgovina, Radnička 37, 10000 Zagreb
  • ili naručite proizvode putem on line trgovine Planet Zdravlja Webshop.

Sve informacije i savjete, kao i narudžbe plana prehrane možete dobiti na broj 01/ 3095 502 i 095/ 111 111 5

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3095 502 01 3095 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.