OCIJENI

Vizualni identitet - ključ uspjeha!

Objavljeno: 6.3.2018. 18:12

           
Kako je danas tržište prepuno konkurenata koji nude slične ili iste proizvode i usluge, sigurno ste se pitali kako se razlikovati od ostalih te čak i oklijevali u odabiru određenog proizvoda i usluga baš iz tog  razloga. Ključno rješenje tog problema je dopadljivi i prikladni vizualni identitet, koji će vam pomoći da izgradite prepoznatljivi brend. Naime, kroz vizualni identitet odražava se osnovna ideja poslovanja.
 
   
                      


Želite privući korisnike i povećati prodaju poslovne djelatnosti?


Stoga je grafičko oblikovanje važan korak u vašem poslovanje jer vam omogućuje stvaranje prepoznatljivog brenda. U današnje vrijeme grafički dizajn je svuda oko nas od novina i web stranica do plakata, oglasa i proizvoda. Grafički oblikovan proizvod ili usluga privlačni su kupcima te potiču stvaranje povjerenje kod kupaca

Vizualni identitet podrazumijeva naziv poduzeća, logotip ili zaštitni znak, odgovarajuće boje i oblike te tipografiju. Najvažniji je logotip jer on stvara sliku o brendu te ono najvažnije prenosi informacije o vašem poslovanju kao i njegove karakteristike. Stoga, logotip mora biti dopadljiv, jednostavan i originalan. Ljudi lakše zapamte ono što su vidjeli, nego čuli ili pročitali, pogotovo ako je oku ugodno i privlačno.


                  


Istaknite se u masi tako što ćete stvoriti prepoznatljivo ime iza kojeg se krije kvaliteta i profesionalnost koju će korisnici prepoznati. RD DIGITAL nudi izradu profesionalnog grafičkog dizajna kroz ideju, vizualizaciju i realizaciju grafičkog oblika po vašem izboru (logotip, oglasi, posjetnice, plakati, letci, infografike, brošure, katalozi, časopisi, memorandumi, rokovnici, kalendari, notesi) ili cjelovitu izradu vizualnog identiteta ako ste tek otvorili svoju tvrtku i započeli razvijati svoju poduzetničku ideju.

U slučaju da samo želite osvježiti svoj vizualni identitet također se možete uputiti na adresu Josipa Pupačića 17, gdje će identitet vaše tvrtke prilagoditi suvremenim dizajnerskim trendovima na domaćem i svjetskom tržištu. Također, postoji mogućnost fotografiranja vaših proizvoda i prostora, a fotografije se grafički obrađuju i uređuju u vaše buduće tiskane materijale za reklamne potrebe i promidžbe.

Veliku ulogu u promoviranju imaju i tiskani materijali. RD Digital specijaliziran je i za digitalni tisak i print svih formata u manjim i srednjim nakladama i to u roku od 24 do 48 sati, a postoji i mogućnost izrade na samom licu mjesta.

OCIJENI