OCIJENI

Pouzdanost, kvaliteta, brzina i cijena

Objavljeno: 14.3.2019. 10:27

Svjetski trendovi tjeraju nas svakim danom na sve veću brzinu, produktivnost i kvalitetu. Također, pojedine naklade tiskovina sve su manje te zahtjevaju izradu u jednom do tri dana. Vrste materijala na kojima se tiska sve su raznovrsnije te kupci zahtjevaju naravno i sve bolju kvalitetu. Kako spojiti i upakirati to sve u jedan finalni proizvod?
 


Niska cijena i ekstra kvaliteta u pravilu ne idu u isti koš. Kad u tu jednadžbu stavimo i brzinu, obično kombinacija niska cijena-ekstra kvaliteta-isporuka jučer ne funkcionira odnosno jedna strana (kupac ili prodavač) nerijetko ostane kratkih rukava. Uvijek je najbolje naći najbolji mogući balans omjera triju ključnih stvari. S obzirom na često pune kapacitete i veliki broj manjih poslova, neizbježno se dolazi do grešaka. Kako bismo izbjegli te greške, najbolje je pronaći dobar recept za taj balans. To je stalni rad sa kupcima i stvaranje međusobnog povjerenja. Bez obostranog povjerenja dugoročno nema niti zadovoljstva sa obije strane. Povjerenje se dakako ne stvara preko noći te je potrebnu puno truda, rada i vremena da se kockice poslože na svoje mjesto. Mi kao tvrtka ne volimo u startu velike projekte niti obećanja velikih poslova. Volimo početi korak po korak, od malih stvari. Tako smo i stekli zaista veliki broj malih i velikih kupaca diljem zemlje i inozemstva. Svaka tako stvorena veza teže je raskidiva. Upravo na tom principu mi i radimo. To je našim kupcima dalo temelje pouzdanosti jer naravno ne obećavamo nešto za što nismo 100% sigurni da možemo napraviti.


Pokrivenost više tehnika tiska doveli smo digitalni tisak malog i velikog formata te offset tisak za srednje i veće naklade također do određenog balansa. Kako smo mi mala država sa relativno malim tržištem oslanjamo se prije svega na ljude u tvrtkama i korporacijama a ne prvenstveno na same tvrtke. Uvijek smo spremni pomoći sa savjetima i načinu na koji se može doći do određenih ušteda budžeta. Timski smo organizirani i svatko od nas u svakom trenutku poznaje problematiku onog drugoga u firmi kao i potrebe klijenata.

      

Tijekom vremena uvijek se trudimo rasti u svim segmentima kako u onom personalnom tako i u printerima i strojevima. Pratimo tuzemne i inozemne trendove i uvijek se trudimo ići u korak s vremenom. Maksimalno se držimo dogovora te nas naši kupci smatraju pouzdanim, kvalitetnim i brzim. Naravno tu su definitivno i konkurentne cijene koje možemo ponuditi. Posjedujemo znanje i respektabilnu flotu printera te doradnih strojeva novih generacija te smo se spremni uhvatiti se u koštac sa izazovima koji stoje ispred nas.

Pratite novosti i na mojoj LinkedIn stranici:
https://www.linkedin.com/in/dalibor-brkic-print-croatia/

Uz srdačan pozdrav,
Dalibor Brkić, RD DIGITAL d.o.o.
 

OCIJENI