OCIJENI

Digitalni tisak velikog formata

Objavljeno: 6.3.2018. 18:22

Pod digitalnim tiskom velikog formata također podrazumijevamo direktan i neposredan otisak na materijal, no tu su već puno veće mogućnosti uporabe različitih vrsta materijala – od papira, PVC-a, folija, cerada, tapeta, elektorstatske folije. Također, isprinte možemo kaširati na ploče različitog sastava i debljine te kao konačan rezultat dobiti reklamu ili natpisnu ploču. Također u mogućnosti smo izraditi i sve vrste RollUp i PopUp display sustava. Vršimo i usluge montaže.
Velike dimenzije, duga postojanost reklame
Uobičajene su širine materijala za print od 1,60 m i dužine od 30 do 50 m. Izvedba se vrši na visokokvalitetnim Latex i Ecosolvent uređajima te uz korištenje originalnih boja s garancijom postojanosti. Boje su pri vanjskim uvjetima postojane od 3 do 5 godina bez dodatne laminacije koju smo također u mogućnosti ponuditi. Ovdje treba napomenuti da postojanost boja na reklami uvelike ovisi i o samom materijalu na koji se printa.
Uz Latex i Ecosolvent printere služimo se rezačima (cutterima) koji laserski precizno izrezuju (ricaju) već isprintane naljepnice i folije u raznim bojama za potrebe unutarnjeg ili vanjskog oglašavanja i promidžbe.
Veliki plakati u maloj nakladi.
Digitalni tisak velikog formata koristi se i za brzu izradu plakata velikih dimenzija u malim nakladama, a također je vrlo fleksibilan te u mogućnosti varijabilno ispisivati razne informacije.

Dokumenti

OCIJENI