OCIJENI

Digitalni tisak velikog formata

Objavljeno: 20.4.2018. 15:46

U vremenu digitalizacije tisak je također područje koje se svakim danom sve više i više digitalizira. Tako digitalni tisak velikog formata podrazumijeva direktan i neposredan otisak na materijal. Osnovna je karakteristika digitalnog tiska nizak fiksni trošak te stoga predstavlja idealan izbor za tisak manjih naklada ili većeg broja različitih predložaka.

Postoje veće mogućnosti uporabe različitih vrsta materijala- od papira, PVC-am folija, cerada, tapeta, elektrostatske folije i dr. Digitalni tisak velikog formata idealan je za oblikovanje reklama ili natpisnih ploča.Ako želite da mnogi vide Vašu reklamu, digitalni tisak svakako je vrsta oglašavanja koju ne smijete zaobići. RD DIGITAL je tvrtka koja je u mogućnosti izraditi sve vrste RollUp i PopUp display sustava. Vršimo i usluge montaže.Velike dimenzije, duga postojanost reklame
  • Uobičajene su širine materijala za print od 1,60 m i dužine od 30 do 50 m.
  • Izvedba se vrši na visokokvalitetnim Latex i Ecosolvent uređajima te uz korištenje originalnih boja s garancijom postojanosti.
  • Boje su pri vanjskim uvjetima postojane od 3 do 5 godina bez dodatne laminacije koju smo također u mogućnosti ponuditi.
  • Postojanost boja na reklami uvelike ovisi i o samom materijalu na koji se printa.


Uz Latex i Ecosolvent printere služimo se rezačima (cutterima) koji laserski precizno izrezuju (ricaju) već isprintane naljepnice i folije u raznim bojama za potrebe unutarnjeg ili vanjskog oglašavanja i promidžbe.

Digitalni tisak velikog formata koristi se i za brzu izradu plakata velikih dimenzija u malim nakladama, a također je vrlo fleksibilan te u mogućnosti varijabilno ispisivati razne informacije. Ako Vam je potreban samo jedan primjerak ili nekoliko različitih zbog kvalitete, brzine i povoljne cijene digitalni je tisak pravi izbor.

OCIJENI