Adresa: Ilica 129
10000, Zagreb
Telefon:
01 3775 968 01 3775 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ocna-poliklinika-dr-vukas.hr/
http://www.facebook.com/ocnapoliklinikadrvukas

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - petak 09.00 – 18.00 h i po dogovoru
Djelatnosti: Poliklinika
Optika, okulistička ordinacija
Estetska medicina
Ključne riječi: očna poliklinika - pregled vida - mjerenje očnog tlaka - glaukom - operacija sive mrene - kontaktne leće - estetska kirurgija - operacije vjeđa - botox - fileri - laserska korekcija vida - vidno polje - OCT
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro sošli na stranicu OČNE POLIKLINIKE "DR.VUKAS".

Naša Ustanova je dugi niz godina vodeća u kirurgiji kako prednjeg tako i stražnjeg segmenta oka u široj regiji, prvenstveno zahvaljujući znanju i posvećenosti naših specijalista i zdravstvenih djelatnika dobrobiti i zdravlju naših pacijenata.

Naši liječnici iz Zagreba tako i iz inozemstva (mag. dr. Vladimir Pfeifer iz Ljubljane,  prof. dr. Stefano Zenoni iz Bergama)  vodeći su u svojim subspecijalističkim područjima, a ponosni smo što je više godina uspješno kod nas radio i vodeći europski oftalmo kirurg stražnjeg segmenta prof. dr. Sima Pavlović,  sa Sveučilišne klinike u Giessenu ( Njemačka ).

Našim pacijentima nudimo i najmoderniju tehnologiju tako da smo u mogućnosti, a u suradnji sa Optical Expressom ponuditi VISX S4 iR i Lasik tehnologiju za korekciju ametropija (refrakcijskih grešaka vida).

Detaljnije informacije o našim uslugama pogledajte na
web stranici ili nas kontaktirajte putem telefona.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3775 968 01 3775 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.