OCIJENI
Adresa: Ulica bana J.Jelačića 51/I
10290, Zaprešić
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3310 174 01 3310 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.ordinacijapetrekovic.hr

Radno vrijeme

:
pon/sri/čet 13:30-20h uto/pet 8-13:30h 1.subota u mjesecu 8-13
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Ključne riječi: ljuskice, implantati, veeners, estetska dentalna medicina, cirkon, keramički zubi, protetika, zubar, stomatolog, trajnost implantata, proteza, mostovi, krunice, nedostatak zuba, keramičke ljuskice veneers, izbjeljivanje zubi, zubni implantati, zubna protetika, - osteotomske tehnike ugradnje implantata, obiteljska stomatologija, izbjeljivanje zubi, zubna protetika, obiteljski stomatolog, prvi pregled kod stomatologa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošlli u našu moderno opremljenu ordinaciju. Pričekajte na svoj termin u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu i TV ili uz crtiće za najmlađe pacijente. Naša misija je zadovoljan i nasmijan pacijent jer to je najbolji dokaz da svoj posao obavljamo kvalitetno. Prema svakom pacijentu imamo individualan pristup jer je jedino tako moguće dizajnirati idealan osmjeh za svakog pojedinog pacijenta.

Naša ordinacija od 2004.god. ima ugovor s HZZO-om čime su Vam omogućene uputnice za besplatne specijalističke preglede u ostalim ustanovama kao i sve pogodnosti u koje su Vam zajamčene od strane HZZO-a.  Materijali koje svakodnevno koristimo u  radu su visoko kvalitetni materijali renomiranih svjetskih proizvođača, kao što su GC (Japan), Ivoclar (Lihtenštajn), Dentsply (SAD) ili Vita i DeguDent (Njemačka).

Posjetite našu web stranicu za više informacija. 

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI