Adresa: Capraška 4
10000 Zagreb
Telefon:
01 4002 039 01 4002 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sigurnost-educa.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Sveučilište, veleučilište, visoka škola, fakultet
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: Studij korporativne sigurnosti Zagreb, tehnička zaštita, Poslovna sigurnost, zaštita, sigurnost, Opasne tvari-ADR, Prijevoz opasnih tvari
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ustanova Sigurnost Educa osnovana je 2006. godine.
Djelatnost je obrazovanje i usavršavanje osoba u područjima sigurnosti i zaštite, opasnih tvari i pomorstvu.
Ustanova za obavljanje djelatnosti posjeduje odgovarajuće Rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a zbog posebnih zahtjeva koji se odnose na pojedine programe usavršavanja i osposobljavanja  posjeduje i potrebna rješenja Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.
Sigurnost Educa organizira programe formalnog i neformalnog usavršavanja i osposobljavanja, radionice, seminare korisnih, primjenjivih i zanimljivih sadržaja. Također, na poseban zahtjev osmišljavaju se edukacije čiji sadržaj je prilagođen potrebama korisnika usluga.
Odabir predavača za programe temeljen je ponajprije na stručnosti i iskustvu u predmetnom područja, a održava se i suradnja sa referentnim institucijama. 

MENADŽMENT POSLOVNE SIGURNOSTI
Studij Menadžment poslovne sigurnosti nastao suradnjom Sigurnost Educe, ustanove za obrazovanje i usavršavanje i Visoke poslovne škole Libertas.

Studijski program obrazuje stručnjake za poslovnu sigurnost i zaštitu poslovanja. Sektor sigurnosti i zaštite od neupitnog je značaja za svaki pravni subjekt i potreba za stručnim visokoobrazovanim osobljem s odgovarajućim znanjima i vještinama uvijek će postojati neovisno o djelatnosti pravnog subjekta.
Ovo je prvi, i za sada jedini, takav studijski program u Republici Hrvatskoj.

http://poslovna-sigurnost.hr/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4002 039 01 4002 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.