OCIJENI
Adresa: Trg Drage Iblera 9
10000 Zagreb
Telefon:
01 2914 281, 01 5620 589 01 2914 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.hduciliste.hr
https://www.facebook.com/hduciliste

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Obrazovanje, seminari, tečajevi, coaching
Ključne riječi: stručno usavršavanje - obrazovanje odraslih - stručno osposobljavanje za poslove u građevinarstvu - osposobljavanje za poslove u šumarstvu - usavršavanje za poslove u poljoprivredi - osposobljavanje za drvnu industriju - rukovatelj transportnim sredstvima - rukovoditelj graditeljskih strojeva - specijalist za zaštitu okoliša - građevinski poslovođa - stručni tečajevi - stručni seminari - zaštita na radu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Uvodna riječ

"Cjeloživotno učenje kao stalan proces učenja i obrazovanja odraslih uvijek se veže uz potrebe pojedinca, tržišta rada te svih razina obrazovanja društva u cijelini.
Republika Hrvatska ima dugu tradiciju obrazovanja odraslih putem ustanova specijaliziranih za ovaj vid učenja. Jedna od takvih je i HD Učilište, ustanova koja je osnovana s ciljem osposobljavanja i usavršavanja odraslih."

- Mr.sc. Zvonko Kardum, ravnatelj


 
 
Stručno osposobljavanje
 
HD Učilište provodi moderne programe i nudi suvremeni pristup obrazovanju namijenjen svima koji se žele prekvalificirati, dodatno obrazovati, usvojiti nove vještine i usavršiti postojeće.


Radna atmosfera

U nastavku pogledajte fotogaleriju HD Učilišta koja najbolje ilustrira naše radne uvjete i okruženje u kojim polaznici usvajaju nova znanja i pripremaju se za polaganje stručnih ispita.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI