OCIJENI
Adresa: SVETOKLARSKA ULICA 5 C
10000 Zagreb
Telefon:
01 6521 639 01 6521 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.maranatha.com.hr
https://maranatha.hr/de/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo, knjigovodstvene usluge, knjigovodstveni servis, Buchhaltung in Kroatien! d.o.o. u Hrvatskoj, poduzeća, obrti, Buchhaltung, Buchhfuhrung, vođenje knjiga, otvaranje firmi, pouzdano knjigovodstvo, obračun PDV-a, obračun plaća, accounting, knjigovodstvo Novi Zagreb, knjigovodstvo Buzin, Buchhaltung in Kroatien, Korespodenz in deutscher Sprache, Buchführung, Balance auf deutsch, bookkeeping in Croatia, bookkeeping in Zagreb, establishment of a company in Croatia, Freistellung
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nakon 20 godina iskustva u struci, nudimo profesionalne i stručne knjigovodstvene usluge uz popuste za nove klijente 1. mjesec gratis, a ostala 2 mjeseca po 50% popusta.

Uz dostavljenu dokumentaciju koju ćemo u roku od najviše 5 dana obraditi, šaljemo Vam financijske izvještaje za Vaš pregled poslovanja na hrvatskom kao i na njemačkom jeziku.

Kako u današnje vrijeme sve više naših poduzetnika otvara firme u inozemstvu, javlja se potreba za  komunikacijom s Njemačkim knjigovodstvima na njemačkom jeziku. Pružamo Vam kvalitetnu uslugu na njemačkom jeziku.

Pomažemo pri osnivanju stranih poduzeće i obrta za otvaranje tvrtki u RH.

Za razliku od drugih knjigovodstava, imamo puno iskustva sa inozemnim matičnim tvrtkama i dostavljanjem Bilanci i Računa dobiti i gubitka na njemačkom jeziku i umjesto Vas možemo izvršiti potrebnu korespondenciju sa stranim knjigovodstvima i uspješno izmjenjivati potrebne podatke.

Vaša dokumentacija je kod nas uredno složena i arhivirana u Cloudu, tj. sigurno pohranjena u slučaju bilo kakvih kibernetičkih napada.

Također, nudimo mogućnost malim i novootvorenim poduzećima i obrtima, ako budete zadovoljni s našim uslugama i preporučite nas Vašim klijentima, dobivate 2 mjeseca gratis-knjigovodstvenih usluga. Naše reference o zadovoljnim klijentima, možete pogledati na našoj web-stranici: maranatha.com.hr

Knjigovodstveni servis
“MARANATHA” -vl. Silvija Bungić
Buchhaltung in Kroatien!

Nudimo usluge:

  • ispunjavanje formula  i upitnika za Finanzamt
  • Freistellung i povrat plaćenog poreza na građevinske usluge
  • Ishođenje dozvola za oslobođenje od plaćanja poreza kod građevinskih usluga
  • Steuerabzug bei Bauleistungen!

  Pročitaj cijeli tekst

  Ponude i popusti ovog subjekta

  Komentiraj / Ocijeni

  OCIJENI
  Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

  OCIJENI

  Postavite pitanje / Zatražite ponudu

  Odgovaramo u roku 24h

  MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
  OCIJENI