OCIJENI
Adresa: Stubička 107
10000 Zagreb
Telefon:
01 7980 200 01 7980 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 1930 266, 091 6612 042 098 1930 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.aderausluge.hr
https://www.poslovneusluge.info

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Marketinška agencija, marketing agencija
Ključne riječi: knjigovodstvo, administracija, poslovno savjetovanje, adaptacije prostora, uspostava administrativnih, Obračun plaća, On-line računovodstveni program, knjigovodstvo i računovodstvo Zagreb, knjigovodstvo za početnike poduzetnike, knjigovodstvo za firme, knjigovodstvo za obrte, knjigovodstvo za slobodna zanimanja, knjigovodstvo za neprofitne organizacije, usluge uspostavljanja poslovanja za novoosnovane tvrtke, usluge optimizacije administrativnog poslovanja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Knjigovodstvo i računovodstvo Zagreb

Temelj našeg načina rada je da se posvetimo svakom klijentu kako bi razumjeli njegove poslovne potrebe, te primijeniti naša profesionalna znanja i sposobnosti i dati smislen savjet koji će unaprijediti financijsku poziciju poslovanja.

Naše su usluge namijenjene:
- poduzetnicima početnicima
- društvima i obrtima
- poduzetnicima slobodnih zanimanja
- neprofitnim organizacijama.
Kada pokrenete ili vodite posao, bilo da se radi o društvu, obrtu ili samostalnoj djelatnosti, održavanje računovodstvene i financijske poslovne evidencije i usklađivanje s pozitivnim zakonskim propisima može biti prilično zahtjevno i zamorno i vrlo se često čini da se radi o vremenu koje je utrošeno uzalud. Stoga je potrebno izabrati profesionalni servis koji ide i dalje od knjigovodstva.

Koristimo on-line računovodstveni program, pa naši klijenti mogu u svakom trenutku samostalno pristupiti svojim računovodstvenim podacima u svrhu pregleda stanja i izrade financijskih izvještaja.

Naši klijenti mogu dostavljati dokumentaciju elektronski, osobno ili putem pošte, ali ste isto tako može dogovoriti i preuzimanje dokumentacije na adresi klijenta.

Posjetite našu web stranicu za više informacija. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI