Izaberite kvalitetan računovodstveni servis s uslugama oblikovanim prema vašim potrebama

Objavljeno: 5.4.2019. 13:47

Ako ste odlučili pokrenuti vlastiti posao važno je naglastiti da Vam je za uspješnu budućnost, bez neželjenih kazni i troškova, potreban kvalitetan i pouzdan računovodstveni servis. Ako je u postojećem trgovačkom društvu već došlo do nekih nepravilnosti ili niste zadovoljni uslugom koju dobivate od sadašnjeg  pružatelja usluga (servisa), nemojte predugo čekati za angažiranje novog servisa i računovođe kojemu će te bezbrižno prepustiti svoje poslovanje.

Briga o računovodstvu, financijama i promjenama pozitivnih propisa može djelovati demotivirajuće za sve poduzetnike. Najveći negativan utjecaj ima na mlade osobe koje tek ulaze u poslovni svijet s dobrim inovativnim idejama, ali ih administracija i birokracija često sprečavaju u ostvarivanju zacrtanih poslovnih ciljeva.

    

Izborom kvalitetne podrške u poslovanju –  pouzdanog vanjskog računovodstvenog servisa, nećete morati razmišljati o vođenju  poslovnih knjiga i ostalim evidencijama, obračunima, sastavljanju i predaji prijava poreza na dodanu vrijednost te ostalih poreznih obveza, članarina i doprinosa.

Nama možete bezbrižno prepustiti pripremu i predaju propisanih izvještaja i financijskih izvještaja prema nadležnim institucijama.
KSB POSLOVANJE za sve svoje klijente obavlja spomenute usluge, ali i mnogo više. Pružamo i usluge financijskog i poslovnog savjetovanja. Ovlašteni smo i za poslovanje s nekretninama. Razumijemo kako prvi korak, ali i svi daljnji koraci u poslovnom svijetu mogu biti stresni i rizični, pa svojim uslugama kvalitetno pomažemo rastu i razvoju drugih poduzetnika – korisnika naših usluga.

Dodatna usluga koju pružamo, a koja može biti vrlo korisna za svako trgovačko društvo je opcija angažiranja vanjskog financijskog direktora ili voditelja računovodstva koji će vam omogućiti uspješno provođenje svih financijsko – računovodstvenih zadataka.

 

Obratite nam se s povjerenjem i saznajte više o ostalim pogodonostima koje su dostupne za buduće poduzetnike,
novoosnovana društva, kao i postojeće poduzetnike koji još uvijek nemaju adekvatnu financijsko – računovodstvenu podršku!