OCIJENI
Adresa: Jagnedje 24
10090 Zagreb
Telefon:
01 3734 675 01 3734 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://obdan.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: Računovodstvo, knjigovodstvo, poslovno savjetovanje, financijsko savjetovanje, financijski izvještaji, porezi, obračuni plaća, računovodstvo za firme, računovodstvo za obrte, računovodstvo za slobodna zanimanja, računovodstvo za udruge, pomoć pri otvaranju firme ili obrta - završni račun - financijska izvješća - porezne prijave - porez na dobit - porez na dohodak - obvezni doprinosi - Plan i analiza poslovanja - Mentorstvo u knjigovodstvu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Knjigovodstveni servis Obdan d.o.o. utemeljen je 11. svibnja 1992. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnivač društva je Vera Bartolin, certificirani ovlašteni knjigovođa od strane RRIFa. Od 03. veljače 2014. godine ulogu direktora i vlasnika društva preuzima Martin Bartolin, dok Vera Bartolin preuzima funkciju prokurista društva. Društvo Obdan poslije preko 30 godina i posjedujemo preko 50 godina radnog iskustva u različitim aspektima knjigovodstva, poreza te poslovnog planiranja. Od samog početka društvo pruža usluge savjetovanja i vođenje poslovnih knjiga za fizičke i pravne osobe. U svojem poslovanju posebnu pažnju posvećuju stručnosti, preciznosti, transparentnosti kao i stvaranju osobnog te individualnog odnosa sa svakim klijentom.

Glavni zadatak društva je svojim znanjem pružiti podršku i sve potrebne usluge kako bi se potencijalni i sadašnji klijenti mogli bezbrižno posvetiti svojem poslovanju i ispunjavanju svojih poslovnih obveza sukladno zakonima Republike Hrvatske. Društvo Obdan u svojem poslovanju osim što pruža knjigovodstvene usluge nudim i usluge poslovnog praćenja i planiranja, edukacije i savjetovanja kako rukovodećeg kadra tako i zaposlenika u obliku savjetnika ili mentora.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI