OCIJENI
Adresa: Dankovečka 8/I
10040 Zagreb
Telefon:
01 2981 844 01 2981 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.wv-knjigovodstvo.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo - računovodstvo - vođenje poslovnih knjiga - financije - knjigovodstveni servis - savjetovanje - obračun plaća i honorara - računovodstvo za poduzeća - računovodstvo za obrte - knjigovodstvo za samostalne djelatnosti Dubrava - Knjigovodstvo za ustanove Dubrava - Knjigovodstvo za neprofitne organizacije - Zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Osnivač društva - Slavica Hegediš
Računovodstveni servis W-V d.o.o. osnovan je 1994. godine i do danas uspješno radi knjigovostveno - računovodstvene poslove za preko 50 malih i srednjih poduzeća i obrta.
U obavljanju poslova koristimo najnovije tehnologije koje omogućavaju brzo i efikasno riješenje svih zahtjeva naših klijenata:
Slanje poreznih prijava i drugih podataka bitnih za oporezivanje, korištenjem elektroničkog servisa Porezne uprave  u okviru sustava ePorezna,
Slanje RSM obrazaca, statističkih izvještaja te godišnjih financijskih izvještaja  elektroničkim putem,
E-FINA karticom omogućeno nam je na osnovu Vaše punomoći iz našeg ureda izvršiti prijavu i odjavu Vaših radnika,
E-plaćanja putem file-a (skupni nalozi plaća, doprinosa i ostalih naloga)
Iz ovog je vidljiva za Vas maksimalna ušteda vremena.
Naš tim sastoji se od ukupno 6 djelatnika (dipl. oec, bacc. oec, samostalni računovođe). S RRIF-om surađujemo dugi niz godina. RRIF je vodeće nakladničko - konzultantsko trgovačko društvo koje izdaje časopise, stručne priručnike iz područja računovodstva, financija, poreza i prava, te održavaju seminare i daju konzultacije.
Naši djelatnici redovito pohađaju seminare i usavršavanja te prate stručnu literaturu kako bi uvijek bili u toku s novim zakonima i propisima.
Želja nam je da vam olakšamo nalaženje informacija vezanih uz računovodstvenu i poreznu problematiku, kao i problematiku financiranja malih i srednjih tvrtki, obrtnika, samostalnih djelatnosti i ustanova.
Postanite naš sretan i zadovoljan kljent, te nam dozvolite da svojim dugogodišnjim znanjem i stručnošću doprinesemo Vašim poslovnim rezultatima.
Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI