OCIJENI
Adresa: Komarski putT 5
10090 Zagreb - Susedgrad
Telefon:
01 3883 478 01 3883 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.kontoprom.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Molimo najaviti dolazak e-mailom ili telefonom.
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo - računovodstvo - vođenje URA i IRA - vođenje glavne knjige - obračun PDV-a - mjesečni obračun - izrada primki i kalkulacija - financijsko i porezno savjetovanje - blagajničko poslovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu knjigovodstveno-računovodstvenih poslova i usluga "KONTO PROM".

Nakon 27 godina rada, usavršavanja i stjecanja iskustava u raznim knjigovodstvima i računovodstvima, 15.01.2010. je osnovan ‘’KONTO PROM’’ obrt za knjigovodstveno-računovodstvene poslove, sa vizijom pružanja knjigovodstveno-računovodstvenih usluga te usluga poreznog i poslovnog savjetovanja subjektima kojima se ne isplati imati vlastito knjigovodstvo jer im poslovanje nije toliko opsežno i zahtjevno.

Bez obzira na opseg poslovanja smatramo da je kvalitetno vođenje računovodstva i knjigovodstva neophodno, osim zakonom utvrđene obveze, i za donošenje pravovremenih i ispravnih poslovnih odluka koje utječu na poslovanje i postizanje rezultata naših klijenata.

Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost garantira vam kvalitetno, pravovremeno i stručno obavljanje knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.

Sve poslove naših klijenata vodimo u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, kontinuirano se usavršavajući i konzultirajući se sa savjetničkim kućama i drugim knjigovodstvenim servisima radi razmjene iskustava i informacija.

Od 2016. godine, knjigovodstvene i računovodstvene usluge pružamo osim na području Zagreba i na području Marije Bistrice i okolice.

Naš stručni tim, koji se sastoji od 4 zaposlenika, svojom upornošću u rješavanju problema, bez obzira na njihovu složenost, predstavlja idealni izbor za podršku i unapređenje poslovanja naših klijenata.

U našem knjigovodstvenom servisu nastojimo njegovati dugoročne poslovne odnose s našim klijentima kao i međusobno povjerenje i suradnju što predstavlja jedini pravi temelj dobrih poslovnih odnosa.

Za sve informacije, upite, razjašnjenja stojimo na raspolaganju te nam se obratite s punim povjerenjem putem e-maila, telefona, mobitela ili pismeno na adresu tvrtke.

Stručnost
Stalnim usavršavanjem, praćenjem zakonske regulative te konzultiranjem sa strukom, naš tim predstavlja odličan izbor za podršku i unaprijeđenje Vašeg poslovanja.

Kvaliteta
Smatramo da je kvalitetno vođenje računovodstva i knjigovodstva neophodno za donošenje pravovremenih i ispravnih poslovnih odluka naših klijenata.
Pravovremenost

Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost jamči Vam kvalitetno, pravovremeno i stručno obavljanje knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.

Za sve dodatne informacije o našim uslugama kontaktirajte nas putem e-maila, telefona, mobitela ili pismeno na adresu tvrtke, te posjetite našu internet stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI